Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında son dakika gelişmeleri izleyiciler tarafından yakında takip ediliyor. Özellikle son olarak Ayşe Altuntaş’ın acı kaybının ardından yeni gelişmeler yaşandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen kuzen Mehmet Taşdelen hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Tüm bu gelişmeler ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayında. İşte, 2021 ATV ile Müge Anlı son bölüm izle 6 Ocak Çarşamba! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm kesintisiz izle!

2021 ATV ile Müge Anlı son bölüm izle 6 Ocak Çarşamba! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm kesintisiz izle!

6 OCAK ÇARŞAMBA MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! ATV

6 OCAK ÇARŞAMBA MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! YOUTUBE

Bir süredir kendisinden haber alınamadığı bilinen ve son olarak İstanbul Sultangazi’de kızıyla yaşadığı evinden çıkıp giden 43 yaşındaki Ayşe Altuntaş’tan aylardır haber alınamıyordu. Beraber yaşadığı kızı Fadime, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istemişti. Günler süren araştırmalar geçtiğimiz günlerde sonuç vermiş ve hem sevgilisi hem de kuzeni olduğu bilinen Mehmet Taşdelen’in 4 çocuk annesi kadını katlettiği ortaya çıkmıştı.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen kuzen Taşdelen hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Muhammet İkbal Doğan tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Taşdelen’in atılı suçu tek başına işlediği, genç kadını burduktan sonra polisi veya ambulansı aramadığı gibi suça ilişkin tüm delilleri ( maktule ait telefon, başörtüsü, ve ferace dahil olmak üzere ) yok ettiği kaydedildi.

Editör: TE Bilisim