Star TV’de geçen sezon başlayan Sefirin Kızı dizisi bu sezonun ilk bölümü bu akşam yayınlanıyor. Sefirin Kızı dizisinin başarılı oyucusu Uraz Kaygılaroğlu ile ilgili bilgiler izleyiciler tarafından araştırılıyor. Sefirin Kızı dizisiyle yıldızı tekrardan parlayan Uraz Kaygılaroğlu en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Dizide Sancar’ın ortağı, sadıcı ve Nare’nin en yakın dostu Gediz Işıklı karakterinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu (Sefirin Kızı Gediz) kimdir, nereli? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, boyu kaç? Merak edilenler haberde…

Sefirin Kızı Gediz (Uraz Kaygılaroğlu) kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? 

Sefirin Kızı‘nda Sancar’ın sadıcı ‘Gediz‘i canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 yılında İstanbul‘da doğdu. Mehmet Ali Kaygılaroğlu ve Gamze Yücer’in çocukları olan Uraz Kaygılaroğlu, aslen Balıkesirlidir. Türk dizi oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, üniversite eğitimini İstanbul  Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünde tamamlamıştır.

2014 yılında Melis İşiten ile dünya evine giren başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun, iki yıl sonra dünyaya gelen Ada adında bir kızı vardır.

Bu sezon Star Tv’de yayın hayatına başlayan ve milyonlarca izleyicisi olan Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı aldığı Gediz karakteriyle izleyicinin sevgi ve takdirini kazanmayı başaran Uraz Kaygılaroğlu, oyunculuk hayatına ilk adımı, 2008 yılında Milyonda Bir adlı Tv dizisinde rol aldığı Berke karakteriyle atmıştı.

Gediz’in müzik yeteneği

Kaygılaroğlu, oyunculuk başarının yanında müzik alanındaki yeteneğiyle de dikkatleri çekmektedir. Eltilerin Savaşı’nda Ayta Sözeri’nin söylediği şarkıya Uraz Kaygılaroğlu’nun da eşlik etmesi hayranlarının gözünden kaçmadı.

Sefirin Kızı oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu’nun daha önce de rol aldığı dizi ve filmlerin sıralaması ise şöyle;

2019 – Karakomik Filmler (Ethem) (Sinema) 2019 – Aslı Gibidir (Sinema) 2018 – Çakallarla Dans 5 (Sinan) (Sinema) 2018 – Masum Değiliz (Dizi) 2018 – Ege’nin Hamsisi (Deniz Çınar) (Dizi) 2017 – Sen Kiminle Dans Ediyorsun? (Selim) (Sinema) 2017 – Klavye Delikanlıları (Kuzen Volki) (Dizi) 2016 – Dönerse Senindir (Sinema) 2016 – Deli Dumrul (Sinmema) 2016 – Bamsı Beyrek (Bamsı Beyrek) (Sinema) 2015-2016- Baba Candır (Haluk Güney) (Dizi) 2014 – Yedi Güzel Adam (Adil Erdem Bayazıt) (Dizi) 2013 – Eski Hikaye (Ömer) (Dizi) 2012 – Harem (Feminen Ağa) (Dizi) 2011-2013 – Pis Yedili (Canburger) (Dizi)

2009 – Nerde Kalmıştık (Cenk) (Kısa Film) 2009 – Mezuniyet (Umut) (Sinema) 2009-2010 – Es Es (Fethi) (Dizi) 2009 – Ejder Kapanı (Gazeteci) (Sinema) 2009 – Canını Sevdiğim İstanbul’u (Ferhat) (Dizi) 2008 – Milyonda Bir (Berke) (Dizi)

Meğer Gediz yıllar önce!..

Dizide sempatik tavırları ve yakışıklılığıyla dikkatleri çeken yetenekli oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun yıllar önceki halini görenler gözlerine inanamıyor. Kararlı bir şekilde uyguladığı diyet ile 140 kilodan 76 kiloya kadar düşen Kaygılaroğlu, konu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Verdiği kilolarla bambaşka bir görünüme kavuşan başarılı oyuncu, ”Annem sağlığımdan çok endişe ediyordu ve bana ‘Sen uyurken garip sesler geliyor! Zayıfla artık, öleceksin!..’ diyordu. Annemin ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde ise annem listeyi gördü ve ‘Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olama,z burada çok yemek var” diyerek bana inanmadı.’ dedi.

‘O laf benim çok ağırıma gitti!’

Bu önemli kararı almasında kuzeninin söylediği bir çift sözün de çok etkisi olduğunu dile getiren Uraz Kaygılaroğlu, konuya ilişkin samimi itiraflarda bulundu. Kaygılaroğlu, ‘Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken -ki kendisi çok zayıftır- çorabımı çekmek için eğildiğim sırada ban ‘eğil de göbeğine bak!’ dedi. O laf benim çok ağırıma gitti. Ardından yememeye başladım ve bu sayede 15-20 kilo verdim.’ şeklinde konuştu.

Yetenekli oyuncu, zayıflama sürecinde herhangi bir operasyon geçirmediğinin, yalnızca diyetle kilo verdiğinin de altını çizdi.

Editör: TE Bilisim