Yeni yıla saatler kala vatandaşlar resmi tatil araştırmalarına hız verdi. Arama motorlarında ‘31 Aralık Salı resmi daireler açık mı?’ sorusu binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Resmi işlemleri olan vatandaşlar, yılbaşında (1 Ocak) resmi daireler çalışacak mı merak ediyor. Ayrıca belirtmek gerekiyor ki, 2020 yılının ilk günü yani 1 Ocak tarihinde kamu kurumları ve bankalar kapalı olacak. Buna göre, vatandaşlar, özel bankalar ve kamudaki işlemlerini bir sonraki güne ertelemek zorunda olacaklar. Peki, Yarın hastaneler açık olacak mı? 31 Aralık ve 1 Ocak 2020 çalışma saatleri detayları haberimizde…

YARIN HASTANELER AÇIK MI? 31 ARALIK 1 OCAK 2020 ÇALIŞMA SAATLERİ

31 Aralık bu sene Salı gününe denk geliyor. 31 Aralık konusunda tatil olma gibi bir durum mevzuatta yer almadığından, tüm kamu kurumları ve bankalar rutin mesailerine devam edecekler.

Dolayısıyla 31 Aralık Salı günü hastaneler de vatandaşa hizmet sunmaya devam edecektir.

1 Ocak Salı 2020 ise Resmi tatil olması dolayısıyla tüm kamu kurumları ve bankalar kapalı olacak. Kamu ve bankalarda işlemi olan vatandaşlar işlerini 2 Ocak Perşembe günü halledebilecekler. Dolayısıyla hastaneler de 1 Ocak Salı günü vatandaşa sağlık hizmeti sunmayacak.

Vatandaşlar 1 Ocak Çarşamba günü acil durumlarda gerekli sağlık hizmetleri için, tüm hastanelerin Acil Servis bölümünden hizmet alabilecek.

Editör: TE Bilisim