Sürat kargo çalışma saatleri kargo gönderimi ve kargo işlemleri yapmak isteyen kişiler tarafından merak edilmektedir. Söz konusu kargo şirketinin çalışma saatleri birçok kargo firmasının çalışma saatleriyle benzerlik göstermektedir. Sürat kargo pazar günleri çalışmamaktadır. Sürat kargo hafta sonu cumartesi günü yarım gün şeklinde çalışmalarını sürdürmektedir. Kargo şirketinin hafta içi çalışma saatleri sabah 08.30 akşam 18.30 arasıdır. Cumartesi günleri ise sabah 08.30 öğlen ise 14.30 arasındadır.

2021 Sürat Kargo Kampanyaları Nedir?

Sürat kargo kampanyaları her sene yeniliklerle müşterisine kolaylıklar sunmaktadır. Sürat kargo kampanyaları şu şekilde sıralanabilir;

Babalar günü kampanyası Yaz kampanyası Ramazan kampanyası Anneler günü kampanyası Sürat Global kampanyası

Sürat Kargo Global Hizmetleri Nelerdir?

Sürat kargo Global hizmetleri sayesinde dünya çapında 220 ülkeye ve bölgeye anlaşmalı kargo firmaları aracıları ile hizmet sağlamaktadır. Ekonomik fiyatlar ve güvenli kargo taşımacılığı hizmetleri ile müşterisine birçok kolaylık sunmaktadır. Sürat kargo Global taşımacılıkta tercih edilebilecek kargo gönderim tipleri şu şekilde sıralanabilir;

Express

Ekonomik Express İthalat hizmeti Kıbrıs’a son sürat Uluslararası e-posta hizmeti Gümrük vergileri ödenmiş teslimat Online gönderi takibi Hava kargo Sürat yurtdışı hava kargo seçenekleri Sürat yurtdışı kara yolu kargo seçenekleri Sürat yurtdışı deniz yolu kargo seçenekleri

Sürat Kargo Tahsilat Hizmeti Nedir?

Sürat kargo tahsilat hizmeti sürat kargonun sunduğu hizmetler arasındadır. Satışı yapılan ürün Sürat kargo ile gönderimi sağlanır ve alıcıdan tahsil edilen ürün göndericinin hesabına ödenir. E-ticaret ile satış yapan kişi ve kurumlar Sürat kargonun tahsilat hizmetinden faydalanarak ekonomik kargo ücretleri ödeme imkanına sahiptirler. Bu hizmetin kullanılabilmesi için Sürat kargo şubelerinden tahsilat gönderi hizmet sözleşmesinin eksiksiz doldurulması gereklidir. Müşteri kendisine özel çözümler için [email protected]mail adresinden bilgi alabilmektedir.

Sürat Kargo Gönder-al Hizmeti Nedir?

Sürat kargo gönder ve al seçenekleri ile müşteriler kargo işlemlerini hızlı ve güvenli şekilde yapmaktadır. Sürat kargo gönder-al hizmeti bir sözleşme ile sağlanmaktadır. Gönderi karşı tarafa gönderildikten sonra alındığına dair kağıt kargo temsilcisi aracılığı ile müşteriye imzalatılır ve göndericiye makbuzu iletilir. Bu hizmetten faydalanabilmek için gönder-al hizmet sözleşmesinin olması gereklidir. En yakın şubeye giderek gönder-al hizmetinden sözleşmeyi imzalayarak yararlanılabilmektedir.

Sürat Kargo Kredili Kargo Hizmeti Nedir?

Sürat kargo kredili kargo hizmeti müşterisine fiyat avantajı sağlamaktadır. Ön ödemeli kargo gönderilerinde indirim ve avantajlar müşteriye sunulmaktadır. Sürat kargo hizmetlerinden olan kredili kargo hizmeti web sitesi üzerinden avantajlı indirimli paketlerin seçilmesi ile yapılmaktadır. Söz konusu kişi veya kurum kendisine en uygun indirimli paketi seçerek gönderilerini daha uygun fiyatlarla karşılayabilmektedir.

Sürat Kargo Lojistik Hizmetleri Nelerdir?

Sürat kargo lojistik hizmetleri bireysel ve KOBİ’lere büyük avantajlar sağlamaktadır. Sürat kargo lojistik hizmetleri şu şekilde sıralanabilir;

Türkiye geneli serbest depolama hizmetleri

Komple taşımacılık hizmetleri (kamyon, kırkayak ve tır) Parsiyel taşımacılık hizmetleri (Türkiye Geneli Palet / Parsiyel) Soğuk zincir taşımacılığı hizmetleri (Proje Bazlı Frigofrig Taşımalar +4 /-18) Katma değerli işlemler hizmetleri (Sipariş, iade ürün, etiketleme ve kolileme) Proje yönetimi hizmetleri (Şubeler, Bayiler, Son Kullanıcı Teslimatları) Şehirci dağıtım operasyonları hizmetleri (mikro ve makro dağıtım operasyonları) Zincir mağaza dağıtım hizmetleri (komple ve parsiyel dağıtım)

KOBİ’ler ve bireysel müşteriler Sürat kargo lojistik hizmetlerinden yararlanabilmek için 0212 410 30 25 numaralı çağrı merkezinden destek alabilirler. Ayrıca internet adresinden iletişim formunu doldurarak da destek alabilme imkanları vardır. Sürat kargo infouratlojistik.com.tr e-posta adresi üzerinden de gerekli bilgiler sağlanabilmektedir.

Editör: TE Bilisim