Barbaros dizisi ne zaman çıkacak 2021? Barbaros dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu mu? gibi sorular diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler tarafından sorgulanıyor. 2021 yılına girilmesiyle beraber tarihi dizi Barbaros TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Heyecanla beklenen dizisinin başrolünde ise hem oyunculuğu hem de karizmasıyla dikkat çeken Engin Altan Düzyatan yer alacak. Peki, Barbaros dizisi ne zaman çıkacak 2021? Barbaros dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu mu?

BARBAROS DİZİSİ NE ZAMAN ÇIKACAK 2021?

Barbaros dizisi önümüzdeki ay başlanması bekleniyor. Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizisi olan Barbaros’un hangi gün yayınlanacağı ise resmi olarak açıklanmadı.

BARBAROS DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU MU?

Barbaros dizisinin oyuncu kadrosu net olarak açıklanmadı, hala cast ekibi çalışmaya devam ediyor. Ancak Barbaros dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. TRT1’in yeni dönem dizisi olan ve Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk kaptan paşası olan Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatını anlatan dizinin iki başarılı başrol oyuncusu var. Barbaros dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yer alıyor.

BARBAROS DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

TRT ekranlarında başlayacak olan Barbaros adlı dizinin başrollerinde çok başarılı iki yakışıklı isim yer alıyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerini paylaştığı Barbaros dizisinin konusu ve anlattığı merak ediliyor. Barbaros dizisinde Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatını ve dönemini anlatmaktadır.

Editör: TE Bilisim