Nare ve Sancar bir kez daha ayrıldı. Ardından kendi yaralarını sarmak yerine birbirlerini korumaya koyulurken, Sancar Efe izini sürdüğü olaylar zincirinde nihayet Menekşe’nin büyük oyununu çözer. Şimdi bu gerçekle karşı karşıyadır; bir oğlu olmayacaktır. Sefirin Kızı 32. bölüm canlı izlemek isteyen seyirciler, 14 Aralık 2020 Pazartesi Star TV canlı yayında Sefirin kızı izlemek için bağlantı detaylarını araştırmaya başladı. Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve çarşıcı hikayesiyle Sefirin Kızı 32. bölüm canlı izle! Star TV canlı yayında Sefirin Kızı izle! 32. bölüm özeti ve bağlant bilgisi haberin devamında.

Sefirin Kızı 32. bölüm canlı izle! Star TV canlı yayında Sefirin Kızı izle! 32. bölüm özeti…

Sefirin Kızı Dizisi 32. bölüm özeti

14 Aralık 2020 Pazartesi akşamı Star TV’de saat 20:00’de ekrana gelen Sefirin Kızı Dizisi 32. bölümde, Nare ve Sancar ayrılırlar ama ikisi de kendi yaralarını sarmaya değil, birbirlerini korumaya koyulurlar.

Nare, çemberi giderek daraltan Kahraman’dan Sancar’ı korumak için Gediz’le işbirliği yapar. Nare, çok sevdiği Sancar için babasına yalvarmaya bile razı olur.

Sancar Efe ise bri taraftan Nare’yi belalardan korumaya çalışırken, bir taraftan da ailesi ve Melek onu suçlamasın diye çabalamaktadır.

Nare’yi uzaktan takip ederken iyice sıkışan Gediz’e, Gediz’in peşindeyken Sahra’ya ulaşır. Sahra’dan şüphelenir ve bu sayede de nihayet Menekşe’nin oyununa ulaşır. Sancar şimdi bu gerçekle yüzleşir: bir oğlu olmayacaktır…

Her şey domino taşları gibi yıkılır ve bütün oyunlar açığa çıkarken, galibiyet ise tek bir kişinin olacak gibi görünmektedir; Kahraman’ın.

Gariban bir yarıcının oğlu ile Muğla’ya yazları tatile gelen bir büyükelçinin kızının ta çocuk yaşlarda başlayan destanını anlatan Sefirin Kızı yeni bölüm gelişmeleri heyecanla bekleniyor…

Sefirin Kızı nerede çekiliyor? İlk bölümlerinde Sefirin Kızı nerelerde çekildi? İşte Sefirin Kızı konusu ve oyuncuları

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim