KPSS 2085 nitelik kodu nedir? 2085 Nitelik kodu ne anlama geliyor? soruları sıkça araştırılıyor. Günümüzde birçok vatandaş memur olabilmek için sınavlarda yoğun çaba harcıyor. Mesleki hayalini gerçekleştirmek isteyen adaylar KPSS sınavlarından aldıkları puana göre tercih yapıyor. ÖSYM tarafından tercih kılavuzunun yayımlanmasının ardından binlerce memur adayı atanmak istedikleri kadroların nitelik kodlarının anlamını merak ediyor. Peki, KPSS 2085 nitelik kodu nedir? 2085 Nitelik kodu ne anlama geliyor?

KPSS 2085 NİTELİK KODU NEDİR? 2085 NİTELİK KODU NE ANLAMA GELİYOR?

Ortaöğretim kurumlarının Raylı Sistemler Teknolojisi/Raylı Sistemler Teknolojisi Alanı ve Dallarının veya Cer (Demiryolu), Tesisler (Demiryolu), Genel Hizmetler (Demiryolu), İşletme, İşletmecilik (Demiryolu), Yol (Demiryolu) Bölümlerinin birinden mezun olmak.

4431 NİTELİK KODU

İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri Programları, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, MuhasebeFinansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama lisans programlarının birinden mezun olmak.

4453 NİTELİK KODU

Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Finans ve Muhasebe, Muhasebe ve Denetim, İşletme-Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Maliye

Editör: TE Bilisim