Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarını anlatan ve Diriliş Ertuğrul’un ardından yine ekranlarda tozu dumana katan Osmanlı dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman bugün akşam var mı? Takipçiler 38. yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri heyecanla bekliyor. Flatyos, Osman Bey’i ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak? Targun Hatun, Nikola’dan aldığı zehirle ne yapacak? soruları bu bölümde yanıt bulacak. Peki milyonlarca izleyicinin heyecanla beklediği Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş (Diriliş) Osman 38. bölüm fragmanı ve 16 Aralık ATV yayın akışı bilgileri metnin devamında…

Kuruluş Osman bu akşam var mı?

16 Aralık 2020 Çarşamba tarihli ATV yayın akışında görüleceği üzere, milyonların heyecanla beklediği Kuruluş Osman dizisi bu akşam saat 20:00 itibariyle izleyicisiyle olacak. Dizinin yeni bölümündeki gelişmelere göz atmak için işte 38. bölüm 1., 2. ve 3. fragmanları!..

Kuruluş Osman 38. bölüm 1. fragmanı izle!

Yarın gardaş kanı dökmeye hazır olun!

Kuruluş Osman yeni bölümde, Osman Osman Gâzî’nin yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey’in girişimleri ile Kayı Obası’nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilir. Kulucahisar Kalesi’ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu’ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun’u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir.

Kuruluş Osman 38. bölüm 2. fragmanı izle!

Osman senden hiç şüphelenmedi…

Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu’yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey’den gelen haber obada bomba etkisi yapar. Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey’den gelen haber ne?

Kuruluş Osman 38. bölüm 3. fragmanı izle!

Ya devlet başa ya kuzgun leşe!

Savcı ve Dündar Beyler, Toy’dan istediğini alabilecek mi? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek? Targun Hatun, Nikola’dan aldığı zehirle ne yapacak? Flatyos, Osman Bey’i ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?

ATV yayın akışı 16 Aralık Çarşamba (2020)

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Kuruluş Osman (38. yeni bölüm)

Editör: TE Bilisim