TV 8 canlı yayın Kırmızı Oda canlı izle! Kırmızı Oda Boncuk ölecek mi? 17. bölüm canlı izlemek için araştırmalar yoğunlaşıyor. Usta oyuncu Binnur Kaya’nın ana karakter olarak yer aldığı dizide konu edilen gerçek hikayeler izleyiciyi oldukça etkiliyor. Yayınlandığı günden bu yana Kırmızı Oda dizisi en çok izlenen yapımlar arasında bulunuyor. Psikiyatrist, Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun yaşanmış hikayelerden kaleme aldığı Madalyonun İçi adlı kitabından senaryoya uyarlanan Kırmızı Oda 17. bölüm bu akşam canlı yayında izleyicisiyle buluşuyor. Kırmızı Oda 17. bölüm fragmanlarında Doktor Hanım’ın Boncuk’a kiminle evlenmek istediğini sorduğu sahne izleyiciyi meraklandırdı. Boncuk’un Doktor Hanım’a veda ettiği görüntüler ise ‘Boncuk ölüyor mu’ sorusunu akıllara getirdi. Peki, Alya, Meliha, Boncuk ve daha birçok karakterin gizemli dünyasında acı tatlı sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkaran TV 8 canlı yayın Kırmızı Oda canlı izle! Kırmızı Oda Boncuk ölecek mi? 17. bölüm canlı izleme detaylar haberde.

TV 8 canlı yayın Kırmızı Oda canlı izle! Kırmızı Oda Boncuk ölecek mi? 17. bölüm canlı izle!

Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun yaşanmış hikayelerden kaleme aldığı Madalyonun İçi adlı kitabından esinlenilerek senaryoya uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, her cuma saat 20:00’dan itibaren TV8 ekranlarında izleyicisini ağırlıyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un da senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya, Burak Sevinç, Tülin Özen, Meriç Aral’ın yanında, Melisa Sözen (Alya), Evrim Alasya (Meliha), Burcu Biricik (Boncuk) gibi başarılı isimler de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Kırmızı Oda dizisinin 1. bölümü 4 Eylül 2020 Cuma akşamı ekranlara gelmişti. 25 Eylül Cuma akşamı ise 17 bölümü yayınlanacak olan dizide ‘ermişlerle görüştüğünü söyleyen Boncuk’un hikayesi’ son haftaların en çok dikkati çeken konusu olarak biliniyor.

İşte Kırmızı Oda 17. bölüm fragmanları;

Editör: TE Bilisim