Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar JÖH alımların ne zaman yapılacağını sabırsızlıkla bekliyorlar. Arama motorlarına çok arana kelimeler arasında yer alan JÖH alımları, jandarma olmak isteyen vatandaşlarımız için haberimizi derledik. Peki, 2021 JÖH alımı ne zaman yapılacak? Jandarma astsubay alımı 2021 belli oldu mu? Tüm detaylar haberimizde…

2021 JÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK? JANDARMA ASTSUBAY ALIMI 2021 BELLİ OLDU MU?

Koronavirüsten kaynaklanan çeşitli sebeplerden dolayı güvenlikçi, bekçi gibi birçok güvenlik görevlisi alımı yapılacağı bilgisi Yeni Ekonomi Programı’nda açıklanmıştı. 2020 yılı içinde 35 bin kamu memuru alınacak, 2021 yılı itibari ile 65 bin kamu çalışanı daha alınacağı bilgisi paylaşılmıştı.

Bu açıklamaya istinaden gelen bilgide alınacak personellerin başında; sağlık görevlisi, doktor, uzman doktor, hemşire gibi sağlık sektöründen alımlar olacak, ardından ise güvenlik çalışanları için kadro açılacaktı.

Henüz yeni jandarma astsubay alımları için Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bir açıklama yapmadı. Bir duyuru yapıldığında haberimizde eş zamanlı olarak güncellenecektir.

e-Devlet giriş bilgileri olmayan kişiler, PTT’den T.C. kimlik numaralarıyla birlikte geçici e-Devlet şifresi alabiliyor. Bu giriş bilgileri ile birlikte adaylar, e-Devlet sistemine T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilecekler ve Jandarma astsubay başvurusu yapabilecekler.

JANDARMA ASTSUBAY BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

2021 JÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Resmî kurumlardan konuyla alakalı JÖH alımlarına dair güncel bir ilan bulunmuyor.

JÖH 2021 alımlarının ne zaman yapılacağı belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

Editör: TE Bilisim