Hercai final mi yapıyor? ATV’nin yeni dizisi Akıncı, Hercai yerine mi gelecek? Seyircisi tarafından beğenilen dizinin final yapması ihtimal dahilinde. Dizinin takipçileri ize üzülerek final iddialarını araştırıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyicinin gönlünde taht kuran dizinin, Akıncı dizisinin başlamasıyla final yapacağı iddia edildi. Dizi gerçekten final yapacak mı yoksa diziseverlere seyir keyfi sunmaya devam edecek mi henüz netleşmiş değil. Peki, Hercai final mi yapıyor? ATV’nin yeni dizisi Akıncı, Hercai yerine mi gelecek? İşte detaylar…

HERCAİ FİNAL Mİ YAPIYOR? ATV’NİN YENİ DİZİSİ AKINCI, HERCAİ YERİNE Mİ GELECEK?

Hercai final mi yapıyor? ATV’nin yeni dizisi Akıncı, Hercai yerine mi gelecek? Cuma akşamları ve ATV’nin beğenilen dizisi Hercai 51. bölümü ile final yapacağı iddia edildi. Yapımcısından herhangi bir açıklama yapılmasa da dizinin 50 bölümlük yapılan anlaşmasının bitmesi ile final gerçekleşecek gibi görünüyor. Hercai dizisinin aslında geçen sezon bitmesi beklenirken, Koronavirüs nedeniyle 3.  sezona devam kararı alındı. Hercai dizisinin final yapması ile yerine merakla beklenen, fragmanları haftalardır yayınlanan Akıncı dizisinin başlaması ihtimali yüksek gibi görünüyor.

Dizinin yapımcısı Banu Akdeniz eylül ayında yapığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sevgili Hercai Fandom böyle bir açıklama yapmak bile bizi sevmeyenlere prim vermek oluyor ama sizlere verdiğim değer için onları görmezden gelerek söylüyorum ‘Hercai’ kesinlikle final yapmıyor.

Daha anlatacak çok hikayemiz var. Azize Nasuh Dilşah Hazar geçmişi. Reyyan’la Miran’ın bebeğini görücez onu çok sevicez. Kötülerin yaptıkları kötülüklerin bedellerini nasıl ödediklerini izleyeceğiz. Kanalımız yanımızda. Yapılan algı operasyonuna kanmayın Hercai devam…”

Editör: TE Bilisim