ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Hercai dizisi 38. son bölümüyle seyircisi ile buluştu. Reyiting tablolarında önemli bir yere sahip olan Hercai dizisinin 38. son bölümü tek parça izlemek isteyen seyirciler son bölümde Miran ile Reyyan’ın neler yaşayacağını heyecanla araştırıyor. Hercai 38. son bölümünde; Bunca yıl babaannesi tarafından başka bir hayatı yaşamaya mahkum edilen Miran, verdiği özgürlük savaşında galip gelir ve Azize Aslanbey’e intikamdan vazgeçtiğini söyler. Peki, Hercai’nin son bölümünde başka neler olacak? Hercai 38. son bölüm kesintisiz izlemek için ATV ile Hercaison bölüm tamamını izlemek için detaylar burada!

HERCAİ 38. SON BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Son bölüm, geçirdiği kaza sonrasında herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran’ın şüphelenmesine neden olur..

Bunca yıl babaannesi tarafından başka bir hayatı yaşamaya mahkum edilen Miran, verdiği özgürlük savaşında galip gelir ve Azize Aslanbey’e intikamdan vazgeçtiğini söyler.

HERCAİ 38. SON BÖLÜM SON İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit yenikan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

Hercai dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Editör: TE Bilisim