Karatay genelindeki okulları ziyaret ederek okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, buluşmaları sırasında okullardan gelen birçok talebi de değerlendirerek çözüm üretiyor.

BAŞKAN KILCA ÖZEL ÖĞRENCİLERİN SİNEMA TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Geçtiğimiz haftalarda Fuat Sezgin Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Hasan Kılca, özel eğitim sınıfını da gezmiş ve burada öğrenim gören öğrencilerle de buluşmuştu.

Ziyaret sırasında öğrenci ile öğretmenlerin sinemaya gitme talebini geri çevirmeyen Hasan Kılca, TRT Çocuk’ta yayınlanan çizgi film “Rafadan Tayfa”nın vizyondaki “Rafadan Tayfa Göbeklitepe” macerasını sinemada izledi.

TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE HİZMET VERİYORUZ

Filmi izleyen öğretmen ve öğrenciler daha sonra Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile de bir araya geldi. Başkan Hasan Kılca, “Sadece bir belediye başkanı veya yönetici olarak değil aynı zamanda birer vatandaş olarak da bizlerin en büyük görevlerimizden biri de toplumun tüm kesimlerine aynı önem ve özenle hizmet etmektir. Bu konuda bizler de üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, özverili çabaları dolayısıyla okul yöneticileri ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim