Müge Anlı bugün tek parça izle ve 14 Ocak Perşembe Atv ile Müge Anlı son bölüm kesintisiz izle seçenekleri programın canlı yayınını kaçıran izleyiciler tarafından sık sık araştırılıyor. Özellikle bugün Müge Anlı canlı yayınına damga vuran Ali Toprak cinayetinin sır perdesi merak konusu oldu. 44 yaşındaki adam muz serasında başına darbe alarak öldürülmüştü. Çevresindeki komşular Ali’nin ölümü için eşi Alime Toprak’ı suçladı. Bugün neler yaşanacağını merak eden izleyiciler ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına erişmek istiyor. İşte Müge Anlı bugün tek parça izle ve 14 Ocak Perşembe Atv ile Müge Anlı son bölüm kesintisiz izle!

Müge Anlı bugün tek parça izle! 14 Ocak Perşembe Atv ile Müge Anlı son bölüm kesintisiz izle!

MÜGE ANLI CANLI İZLE! ATV

MÜGE ANLI 13 OCAK ÇARŞAMBA! YOUTUBE

Müge Anlı’nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, seraya gittiğini ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak’ın yerde yattığını söyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gördüğünü anlattı. Kendisinin o sırada bayıldığını söyledi.

KONU KOMŞUNUN İDDİALARI

Cinayetin ardından olay yerine gelen komşu konuştu. Ahmet Bey Âlime Hanım’ı üzerine temizlerken gördüğünü, Ali nerede diye sorduğunu içeride düşmüş yatıyor dediğini içeriye girdiğini etrafın kan olduğunu Âlime Hanım’ın telaşlı olduğunu etrafa bağırmaya başladığını söyledi.

Ali Toprak’ın çocukluk arkadaşı Alime Toprak’ın hiç eşi öldürülmüş bir kadın gibi davranmadığını söyledi.

Editör: TE Bilisim