Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm bugün akşam var mı? Kim Milyoner Olmak İster neden yok? 2 Ocak ATV yayın akışı ile ilgili tüm detayları alacağınız haberimizde Kim Milyoner Olmak İster yarışma programına dair bilgilere ulaşabilirsiniz. Yılbaşı özel programından sonra yeni bölümün olup olmayacağını merak eden vatandaşlar yeni bölümün olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm bugün akşam var mı? Kim Milyoner Olmak İster neden yok? 2 Ocak ATV yayın akışı ile ilgili tüm detaylar…

PROGRAMIN FORMATI HAKKINDA

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor!

Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halükarda sizin oluyor.

12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜM BUGÜN AKŞAM VAR MI?

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümleri her Pazartesi ve Cumartesi akşamları yayınlanıyor.

ATV Yayın akışında yer alan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı ATV ekranlarında saat 23.40’da sevenleriyle buluşacak.

Bu akşam yayınlanacak bölümün yeni bölüm olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Detaylı bilgiler geldiğinde haberimizde yer alacak.

2 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

13.45 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı ‘Yabancı Film’ 15.15 Akıncı ‘Dizi’ (Tekrar) 19.00 Atv Ana Haber Bülteni 20.00 Akıncı ‘Dizi’ 23.40 Kim Milyoner Olmak İster 03.15 Kanatsız Kuşlar ‘Dizi’ (Tekrar) 05.00 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ‘Dizi’ (Tekrar)

Editör: TE Bilisim