13 Mart 2011 tarihinde yaşadığı talihsiz olayın ardından İbrahim Tatlıses tekrardan sevenleriyle buluşuyor. Dönemine hem sesiyle hem de renkli sunumuyla damga vuran İbrahim Tatlıses’in İbo Show programı normal şartlarda 31 Ekim 2020 Cumartesi gecesi yayınlanacaktı. Fakat yayın akışında İbo Show yerine Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı filmi yer aldı. Programı heyecanla bekleyen sevenleri ise ertelenen İbo Show’un ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Peki, İbrahim Tatlıses İbo Show ne zaman yayınlanacak? İşte Ertelenen İbo Show için yayın tarihi…

İBRAHİM TATLISES İBO SHOW NE ZAMAN YAYINLANACAK? ERTELENEN İBO SHOW İÇİN YAYIN TARİHİ…

Ekranların sevilen ismi İbrahim Tatlıses normal şartlarda 31 Ekim 2020 Cumartesi günü ekranlar dönmesi bekleniyordu. Fakat 31 Ekim 2020 Cumartesi gecesi İbo Show’un yerine Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı filmi yer aldı. Bu durumun ardından sevenleri İbo Show’un neden yayınlamadığı merak ediyor. Konuya ilişkin Star TV’den İBO Show’a dair açıklama geldi. Star TV’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama şöyle:

İbrahim Tatlıses’in 1993 yılından 2011 yılına kadar aralıksız olarak sunduğu İbo Show’un ilk bölümüne Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş’ın gibi konuklar önümüzdeki hafta konuk olacak.

Editör: TE Bilisim