İbo Show 16 Ocak 2021 konukları kimler? Bu hafta İbo Show’da kimler olacak? Star TV ekranlarına 9 senelik aradan sonra geri dönen İbrahim Tatlıses, İBO Show konukları şimdiden gündem oldu. Her hafta davet ettiği birbirinden değerli konuklarla sevenlerini ekranlara kilitleyen programda bu hafta kimlerin olacağı merak konusu oldu. Peki, İbo Show 16 Ocak 2021 konukları kimler? Bu hafta İbo Show’da kimler olacak? İşte tüm detaylar…

İBO SHOW 16 OCAK 2021 KONUKLARI KİMLER?

İbrahim Tatlıses sunuculuğunda izleyenleriyle buluşan İBO Show konukları ile gündeme geliyor. Programda yer alacak olan usta sanatçılar türküleriyle adeta kulakların pasını silerken güçlü ses Haluk Levent eğlenceli kimliği ile de izleyenlere keyifli anlar sunacak.

Her hafta birbirinden ünlü isimleri programında ağırlayan efsane isim İbrahim Tatlıses bu hafta da İBO Show’da izleyenlerini sanatçı konuklarıyla ekranlara kilitlerken Cumartesi akşamlarının beğeniyle takip edilen programının bu haftaki konukları arasında ünlü sanatçı Haluk Levent olacak.

BU HAFTA İBO SHOW’DA KİMLER OLACAK?

İbo Show’un bu haftaki konukları arasında Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır gibi usta isimler yer alacak. Programda Haluk Levent eğlenceli kimliği ve güçlü sesiyle dikkat çekerken usta sanatçılarda türküleriyle kulakların pasını silecek.

İbo Show, İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve 19 Kasım 1993 tarihinde başlayan talk-show programı. İlk sezonu Kanal 6’da yayımlanmış daha sonra Star TV, ATV ve Beyaz TV gibi kanallara geçmiştir. Özellikle, 1990’lı yıllardaki programıyla reyting rekorları kırmıştır ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Editör: TE Bilisim