DemirDöküm çağrı merkezi üzerinden, sesli yanıt sistemi kullanılarak ya da doğrudan müşteri temsilcisiyle iletişime geçilerek, müşteri işlemleri gerçekleştirilmektedir. Uydunet müşteri hizmetleri, daha kaliteli ve hızlı hizmet sağlamak adına, müşterilerine kesintisiz işlem yapmaktadır. müşterilerin istedikleri zamanda arama hakkı bulunan DemirDöküm müşteri hizmetleri, müşterilerinin taleplerini kısa sürede gerçekleştirir. DemirDöküm bayilerine gitme gereği bulunmadan, tüm talep ve işlemler için kısa sürede geri dönüş alınması söz konusudur.

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

DemirDöküm müşteri hizmetleri iletişiminin yapılmasının ardından, firmaya dair tüm talep ve görüşler için işlem başlatılmaktadır. DemirDöküm müşteri hizmetleri telefon numarasına bağlanılmasının ardından, müşteri temsilcisiyle irtibat kurulmalı ve tüm talepler için talimat oluşturulmalıdır. DemirDöküm müşteri hizmetlerinden yapılan işlemlerin sisteme alınmasının ardından, firma tarafından gerekli adımlar takip edilmekte ve talepler sisteme işlenmektedir.

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 850 222 1 833

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

DemirDöküm müşteri hizmetleri irtibatının kesilmemesi ve müşterilerin daimi hizmet avantajından faydalanabilmesi adına, müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz hizmet sağlamaktadır. İstenen gün ve saatlerde, DemirDöküm müşteri hizmetlerinin aranmasıyla, müşteri temsilcisine bağlanılabilir ve müşteri işlemleri için gerekli talimatlar oluşturulabilir.

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

: 7 Gün 24 Saat Kesintisiz Hizmet

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

DemirDöküm müşteri hizmetleri üzerinden yapılan işlemlerde, evrak ya da belge gönderimine ihtiyaç duyulması durumunda, müşteri hizmetlerine ait faks numarasının kullanılması gerekir. DemirDöküm müşteri hizmetleri işlemlerinin aksamadan devam etmesi için belirtilen numara üzerinde hızlı ve kolay şekilde evrak gönderimi gerçekleştirilmektedir.

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri Faks Numarası

: 0 216 516 20 01

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

DemirDöküm müşteri hizmetleri işlemlerini, genel müdürlük üzerinden gerçekleştirmek isteyen kişiler, genel müdürlük iletişim numarasını aramalıdır. DemirDöküm genel müdürlük iletişim numarası arandığında, müşteri temsilcisiyle irtibata geçilebilir ve tüm talepler için işlem başlatılabilir. DemirDöküm genel müdürlüğü, İstanbul Ataşehir sınırlar içerisinde yer almaktadır.

DemirDöküm Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 216 516 20 00 DemirDöküm Genel Müdürlük Adresi: Atatürk Mahallesi. Meriç Caddesi No:1/4 34758 Ataşehir / İSTANBUL

DemirDöküm İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

DemirDöküm müşteri hizmetleri kullanılarak, insan kaynakları bölümüne erişim sağlanması ve iş başvurusu için gerekli işlemlerin bu kanal üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir. DemirDöküm müşteri hizmetleri insan kaynakları birimi üzerinden, iş alımı için mevcut kadrolar sorgulanmakta ya da öz geçmiş gönderimi sağlanmaktadır.

DemirDöküm İnsan Kaynaklar Telefon Numarası

: 0 216 516 20 00

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

DemirDöküm müşteri hizmetleri iletişim formunun kullanımıyla, müşterilere ait şikâyet, görüş ve talepler detaylı şekilde sıralanmaktadır. Müşteri hizmetleri iletişim formunda, firmanın hizmetlerine dair tüm şikâyet ve talepler için işlem gerçekleştirilebilir. DemirDöküm müşteri hizmetleri iletişim formunda yer alan bilgiler, firma tarafından incelemeye alınmakta ve müşterilere olumlu – olumsuz dönüşler yapılmaktadır.

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

DemirDöküm Müşteri Hizmetleri Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

DemirDöküm müşteri hizmetleri üzerinden, şikâyet hattı birimine erişim sağlanabilir ve tüm şikayetler için talep oluşturulabilir. DemirDöküm müşteri hizmetleri şikâyet hattının aranmasının ardından, firma hizmetlerine dair tüm şikâyet ve görüşler için kayıt açtırılmaktadır. Açılan şikâyet kayıtları incelendikten sonra, müşteri mağduriyetinin giderilmesi için gerekli işlemler yapılacaktır.

DemirDöküm Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0 850 222 1 833

Editör: TE Bilisim