Survivor yeni bölüm bugün var mı? sorusu Survivor 2021’in yakından takip eden izleyiciler tarafından araştırılıyor. Heyecan dolu yarışmada dün akşam dokunulmazlık ve ödül oyunu oynanırken son bölümde yaşanan talihsiz sakatlık akşama damga vurdu. Survivor Reşat’ın yaşadığı sakatlık nedeniyle gözyaşları sel olurken yeni bölümde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Survivor yeni bölüm bugün var mı? İşte 12 Ocak Tv8 yayın akışı programı…

SURVİVOR YENİ BÖLÜM BUGÜN VAR MI?

Survivor 2021 Ünlüler – Gönüllüler tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam yine heyecan fırtınası kaldığı yerden devam edecek. Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Perşembe günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Survivor Türkiye’de sezonun ilk haftasının ilk 2 eleme adayı Dora ve Sena oldu. Bugünkü konseyde 3. eleme adayı da belli olacak ve 1 kişi Survivor’a henüz ilk haftadan veda edecek.

DÜN NELER YAŞANDI?

Survivor 2021 ünlüler – gönüllüler yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı 2021 Survivor kadrosu ise çok konuşuldu. Ödül oyunu sonrasında dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar tüm enerjileri ile oynadılar. İlk dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme adayı çıkaran gönüllüler, ünlüler karşısında zorlu mücadele verdi. Uzun süredir kazanamayan gönüllüler, 10’a 5’lik bir skor ile ünlülere büyük fark atarak ödül oyununu kazandı. Barakasız kalan gönüllüler, market ödülünü de kaçırmıştı.

12 OCAK TV8 YAYIN AKIŞI PROGRAMI

06:00 Oynat Bakalım

07:15 8’de Sağlık

08:30 Oynat Bakalım

09:30 Survivor 2021

13:45 Doya Doya Moda

17.45 Survivor Panaroma

20:00 Survivor 2021

Editör: TE Bilisim