Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas’ın paylaştığı bir tweet nedeniyle gündem oldu. Bunun üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı “#AykutElmasHaddiniBil” etiketini paylaşarak tepkilerini gösterdi. Gelen tepkiler üzerinde Elmas, “Yeminle ne dinle ne kutsalla dalga geçme derdim yok ki haddim zaten değil. Öyle anlamanıza üzüldüm. Kızgınlığınız ya da kırgınlığınız için üzgünüm” diye yazdı. Peki, Diyanet İşleri Başkanı hakkında skandal ifadeler kullanan Aykut Elmas kimdir? Aykut Elmas kaç yaşında? İşte detaylar…

AYKUT ELMAS KİMDİR?

Aykut Elmas 1991 yılında Kütahya’da memur bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi’nde Kütahya’da tamamlamıştır. İzmir de Ege Üniversitesin de Halkla İlişkiler Bölümünü okumuştur.

Aykut Elmas eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İzmir de Ege Üniversitesin de Halkla İlişkiler” bölümünü kazanan Aykut Elmas İbrahim Göker ve Uğur Can Akgül ile vakitlerini değerlendirmek adına çektiği videoları sosyal ağlarda yayılması ile tanınmaya başlamıştır. Kısa sürede ünlenen bir fenomen olan Aykut Elmas’ın YouTube’da 971 bin abonesi vardır.

Editör: TE Bilisim