Müge Anlı Ali Toprak kimdir, nerelidir? Müge Anlı Ali Toprak cinayetinde yeni gelişme! Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Müge Anlı Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ülkede yaşanan olayları ekranlara taşımasıyla gündem olan programda son vaka Ali Toprak hakkında vatandaşlar sorular sormaya devam ediyor. Cinayetin arka perdesini aralamaya çalışan Müge Anlı programında en son neler yaşandı gibi soruların yanıtı haberimizde. Peki, Müge Anlı Ali Toprak kimdir, nerelidir? İşte Müge Anlı Ali Toprak cinayetinde yeni gelişme!

Son zamanlarda yayınlanan yeni bölümleriyle izleyici kitlesini ekranlara kilitleyen Müge Anlı son bölümde gündeme bomba gibi düştü. Ali Toprak hakkında yeni detaylar ortaya çıkarken tüm dikkatler öldürülen adamın eşine çevrildi. Alime Toprak, seraya gittiğinde ses gelmediğini ve eşinin içeri girdiğinde eşinin yerde yattığını belirtti. O sırada baygınlık geçirdiğini belirten Alim Hanım’ı gören görgü tanıkları, üzerini temizlediğini dile getirmişti.

MÜGE ANLI ALİ TOPRAK KİMDİR, NERELİDİR? MÜGE ANLI ALİ TOPRAK CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME!

Ali Toprak olayında yaşanan gelişmelerin ardı arkası kesilmezken Alime Toprak’ın sürekli çelişkili konuşması, tüm dikkatleri üzerine çekti. Bunun ardından herkes Alime Toprak’ın doğru mu yoksa yalan mı söylediğini düşünmeye başladı. Ali Toprak’ın zaman zaman define aramaya gittiğini öğrenen Müge Anlı, Alime Hanım’a bu konuda bir bilgisi olup olmadığını sormuş ve Ali Toprak’ın define bulmadığını öğrenmişti. Bunun yanı sıra olayı takip eden kişiler Alime Hanım’ın Hasan Bey ile arasında bir şey olduğunu ve Ali Toprak’ı karısının öldürdüğünü iddia ettiler.

Ali Toprak olayında bir görgü tanığı o esnada Alime Hanım’ı ellerini yıkarken gördüğünü ve kolunda kan lekesi olduğunu dile getirdi. Alime Hanım bu durum karşısında eşini kaldırırken her yerinin kan olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra Müge Anlı’nın yayınlanan son bölümünde olay hakkında öğrendiklerini dile getiren Müge Anlı, Ali Toprak’ın öldüğünde Alime Hanım’ın çok sakin olduğunu ve asla ağlamadığını belirtti. Bu sözler tüm dikkatleri üzerine çekti.

ALİME TOPRAK ŞÜPHELİ KONUMUNDA!

Müge Anlı’da olay hakkında bildiklerini dile getiren Hasan Bey ve Alime Hanım’ın söylediklerinin çelişmesi tüm dikkatleri üzerine çekti. Ali Toprak’ın öldüğü gün Ali Bey ve Alime Hanım’ın Hasan Bey’e balık yemeye gideceğini öğrenen Müge Anlı olayda farklı bir durumun olabileceğini iddia etti. Alime Hanım, eşi Ali’nin Hasan Bey’i 3-4 senedir tanıdığını ve kendisinin de yeni samimi olduğunu getirdi.

MÜGE ANLI ALİ TOPRAK KİMDİR, NERELİDİR?

Mersin’in Anamur ilçesinde muz serasında cesedi bulunan 44 yaşındaki Ali Toprak’ın cansız bedenini karısı buldu. Ali Toprak’ın ölümünden sonra aile Müge Anlı’ya katılarak katilin bulunmasını istedi.

Editör: TE Bilisim