Dün akşam dokunulmazlık heyecanının yaşandığı programda yarışmacılar yine verdikleri kıyasıya mücadeleyle ilgi odağı oldu. TV8’in en çok izlenen yarışması MasterChef 2020 her akşam farklı lezzetler ve iddialı yarışmacılarıyla ekranlara renk katmaya devam ediyor. Özellikle yarışmanın sıkı takipçileri ise “Ebru Has nereli, kaç yaşında? MasterChef Ebru Has kimdir, Instagram adresi nedir?” gibi soruları yoğun olarak araştırıyor. İşte Ebru Has hakkında tüm detaylar…

EBRU HAS NERELİ, KAÇ YAŞINDA? MASTERCHEF EBRU HAS KİMDİR, INSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

MaterChef mavi takımda yarışan Ebru Has’nın instagram adresi ebruhasofficial‘dir. Ebru Has’ın Instagram adresinde 4 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Ebru ise 700’den fazla kişiyi takip etmektedir.

MasterChef 2020 yarışmacısı Ebru Has, 28 yaşında. Aşçılık yapıyor. Aynı zamanda voleybol geçmişi var. Balıkesir’den yarışmaya katıldı. Kanser tedavisi gördü ve bunu atlattı. Tüm şeflerin evet oyunu almayı başaran yarışmacı, MasterChef’te üçlü düello turuna çıkmayı başardı.

29 Temmuz 2020 tarihli MasterChef Türkiye’de üçlü düelloların ilk grubunda Ebru Has, Eylem Gür ve Emre Aykaç ile karşı karşıya geldi. Şefler, bu yarışmacılardan Meksika’nın meşhur tatlısı Churros yapmalarını istedi. Bunun için de yarışmacılara 30 dakika verildi. Süre sonunda Eylem Gür tatlıyı hazırlayamazken Emre Aykaç tam olarak bir Churros çıkaramadı. İçlerinden Churros tatlısına en yakın tabağı hazırlayan isim Ebru Has oldu ve böylece MasterChef’te final turuna kaldı.

Editör: TE Bilisim