Milyonaların severek izlediği dünyanın en çok kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de işitme engelli Buket Ela Demirel Erol damga vurdu. 7 Kasım 2020’de Kenan İmirzalıoğlu ile Kim Milyoner Olmak İster’e yarışmacı olarak katılan Buket Hanım, hikayesiyle herkese duygusal anlar yaşatmıştı. Muhteşem bir performans sergileyerek 125 bin TL’lik soruya kadar gelen duyma engelli Buket’in Milyoner performansını izlemek için Milyoner 919. ve 920. son bölüm izleme bilgilerini yazımızın içeriğinde bulacaksınız… Peki, Kim Milyoner Olmak İster işitme engelli Buket Ela kaç TL kazandı? 250 binlik soruyu açtıran işitme engelli Buket Ela bir ilki yaşattı! ATV ile yeni bölüm izlemek için Milyoner Son Bölüm İZLE detayları içerikte.

ATV ile Milyoner Son Bölüm İZLE (14 Kasım 920. bölüm)

7 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’de Buket Ela Demire Erol, 125 bin TL’lik soruya kadar gelerek milyonlarca izleyicinin takdirini toplamıştı.

Kim Milyoner Olmak İster işitme engelli Buket Ela kaç TL kazandı? 250 binlik soruyu açtıran işitme engelli Buket Ela bir ilki yaşattı!

Buket Ela Hanım 14 Kasım Milyoner’de de başarılı bir performans göstererek 250 bin TL değerindeki soruyu açtırdı. Doğru yanıta karar veremeyen Buket Hanım 125 bin lira ile yarışmadan çekildi.

Geçtiğimiz hafta 7 Kasım 2020 Cumartesi akşamı Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’e, işitme engelli Buket Ela Demirel Erol’un muhteşem performansı damga vurdu.

Küçük yaşta geçirdiği havale nedeniyle duyma yetisini kaybeden Buket Ela Hanım, konuşmayı engeline rağmen sonradan öğrendiğini ifade ediyor. Hem konuşarak hem de işaret dili ile kendisini ifade eden Buket Hanım, bir soruda sıkıntı yaşayıp uzman yardımıyla detayları anlaması üzerine duygusal anlar yaşamıştı.

Buket Ela Demirel Erol, bu akşam 125 binlik soruyu açtırarak Milyoner’e kaldığı yerden devam etti. 125 binlik Milyoner NASA sorusuna doğru yanıt veren Buket Ela Hanım, 250 bin değerindeki Türk Bayrağı sorusunda yarışmadan çekilerek 125 TL’nin sahibi oldu.

7 Kasım Kim Milyoner Olmak İster Buket Hanım’ın muhteşem performansını izlemek için tıklayın! (919. bölüm full)

Kullanmakta olduğumuz miladi takvime göre, Türkiye’de 2021 yılının tam ortasındaki gün hangisi olacaktır? – Milyoner

Habere Git

Akademik araştırmalarda Amerikan Futbolu ve Buz Hokeyi liglerinde hangi oyuncuların daha fazla ceza aldığı ancak Türkiye Futbol Süper Ligi’nde böyle bir durum görülmediği ortaya konmuştur? – Milyoner

Habere Git

İbn Haldun’un tarih, felsefe, sosyoloji, iktisat ve siyaset alanlarındaki görüşlerini içeren eseri hangisidir? – Milyoner

Habere Git

Editör: TE Bilisim