Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün katıldığı bir açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında Cuma günü müjdeli bir haber vereceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı’nın bu açıklamasının ardından müjdenin ne olduğu gündemde en çok konuşulan konu haline geldi. Erdoğan’ın bahsettiği müjdeli haberle ilgili en çok sorulan ise Türkiye Karadeniz’de doğalgaz mı buldu? sorusu oldu. Peki, Erdoğan’ın müjdesi doğalgaz mı olacak? Konuyla ilgili bilgiler haberde.

Türkiye Karadeniz’de doğalgaz mı buldu? Erdoğan’ın müjdesi doğalgaz mı olacak?

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Cuma günü hayallerimizi süsleyen müjdeyi vereceğiz’ ifadeleri ve ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ‘Türkiye için çok daha güzel günler bizi bekliyor. Türkiye için bir eksen değişikliği olacak’ sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türkiye Karadeniz’de doğalgaz, Akdeniz’de petrol buldu iddiaları konuşulurken borsadaki petro kimya hisselerinde de eş zamanlı yükseliş görüldü.

Bloomberg’den çarpıcı iddia!

Tüm bu gelişmeler yaşanırken ABD’li yayın organı Bloomberg tarafından da çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bloomberg, Türkiye’nin Karadeniz’de enerji kaynağı keşfettiğini öne sürdü.

Türkiye Karadeniz’de doğalgaz mı buldu? Erdoğan’ın müjdesi doğalgaz mı olacak? Henüz sorular resmi makamlardan yanıt bulmuş değil.

Konuyla ilgili son dakika gelişmeleri dirilispostasi.com sitemizde yer alacaktır.

Editör: TE Bilisim