Beşiktaş’a geldiği ilk günden beri tartışma konusu olan, son haftalarda gösterdiği performansla taraftarlarını dehşete düşüren kaleci Loris Karius’un sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Alman eldivenin menajerinden gündeme oturacak açıklamalar geldi.

KARIUS’U ÜZECEK SÖZLER

Rogon menajerlik firmasına bağlı çalışan Florian Goll, Karius’un Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslea ile mukayese edilmesine ilişkin yaptığı değerlendirmede oyuncusunu zor durumda bırakacak sözler sarf etti.

Muslera’nın çok farklı bir kaleci olduğunu dile getiren Goll, “Karius’un Nando ile karşılaştırılması bence saçmalık. Muslera bambaşka bir seviyede. Yine de Beşiktaşlıların Muslera’yı örnek göstermesini anlayışla karşılıyorum” ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN DA ÇARESİZ

Öte yandan Fikret Orman döneminde Liverpool’dan 2 yıllığına kiralanan, sözleşmesine 8 milyon euroluk opsiyon konan 26 yaşındaki ‘1’ numaranın İngiliz ekibine geri döneceği kaydediliyor. Beşiktaş gelecek sezon için Başakşehir’de forma giyen Volkan Babacan ve Kayserispor’da oynayan Lung’la yakın temasını sürdürüyor.

Diğer yandan, bu sezon çıktığı 23 maçta 28 gol yiyerek Siyah-Beyazlı camiayı hayal kırıklığına uğratan Karius’un takımda alternatifinin olmaması teknik direktör Sergen Yalçın’ı zor durumda bırakmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim