Trabzonspor ve Samsunspor bu akşam oynanacak hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Gelecek sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlıklarını son hızla sürdüren bordo mavili takım, bugün ilk hazırlık maçında vitrine çıkıyor. Samsunspor ile mücadele edecek olan Trabzonspor’da, yeni transferlerin de bu akşamki kadroda yer alacağı tahmin ediliyor. Samsunspor Trabzonspor canlı izle! Trabzonspor hazırlık maçı A Spor canlı izle… Canlı izlemek için gerekli bilgiler haber detayında.

Samsunspor Trabzonspor canlı izle! Trabzonspor hazırlık maçı A Spor canlı izle…

Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan Trabzonspor – Samsunspor maçı 29 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 18:00’de Aspor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Samsunspor, Süper Lig ekibi Trabzonspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde son antrenmanını da tamamladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan akşam antrenmanında Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın hazırlık durumunu gözlemledi.

Lig öncesi yapılacak bir prova niteliği taşıyan Trabzonspor maçını oldukça önemseyen ekip, ligdeki rakiplerine gözdağı vermek adına galibiyet parolasıyla maça hazırlanıyor.

Yapılan antrenmanlarda bordo-mavili takımın yeni transferleri de yer aldı.

Bu akşam oynanacak hazırlık maçı için Samsun’a giden Trabzonspor kafilesini coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

BU AKŞAM KADRODA YER ALMASI BEKLENEN YENİ TRANSFERLER MERAK EDİLİYOR!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor’un kadrosuna yeni kattığı Steven Plaza, Anders Trondsen, Marlon ve Flavio’nun Samsunspor maçında süre alması bekleniyor. Futbolseverler yeni transferlerin göstereceği performansı heyecanla bekliyor.

Editör: TE Bilisim