Diriliş’in sevilen yıldızı Turgut Alp, Kuruluş Osman’a geri dönecek mi sorusu izleyici cephesinde yanıt bekleyedursun, Diriliş’in yıldızının sürpriz dönüşü hayranlarına büyük heyecan yaşatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda TRT’de sevilerek izlenen Diriliş Ertuğrul’un başarılı oyuncusu Cengiz Coşkun, Turgut Alp karakteriyle dizi takipçilrinin gönlünde taht kurmuştu. Osmanlı’nın kuruluş yıllarını anlatması bakımından Diriliş Ertuğrul’un devamı olan Kuruluş (Diriliş) Osman’da oynayacak mı diye beklenen Coşkun, Malazgirt 1071 sürpriziyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Peki, Turgut Alp Kuruluş Osman’a dönecek mi? Diriliş’in yıldızı Cengiz Coşkun’dan büyük sürpriz!.. Sevenleri şaşkınlığını gizleyemedi… Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.

Aylraca ekranlarda fırtınalar estiren Diriliş Ertuğrul dizisinin Turgut Alp’i Cengiz Coşkun, Kuruluş Osman dizisine dönüp dönmeyeceği soruları yanıt beklerken, yetenekli oyuncu yepyeni bir yapım ve bambaşka bir karakterle 13 Mart 2020’de hayranlarının karşısına çıkacak!..

Turgut Alp Kuruluş Osman’a dönecek mi? Diriliş’in yıldızı Cengiz Coşkun’dan büyük sürpriz!

Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Cengiz Coşkun’un, Diriliş hayranları tarafından Kuruluş Osman’da da Turgut Alp karakteriyle rol alması bekleniyordu.

Ancak Cengiz Coşkun, beyaz perdede gösterime girmeye hazırlanan ve çekimleri Diriliş Osman ile aynı döneme rastlayan Malazgirt 1071 filmi nedeniyle diziye dahil olamadı.

Cengiz Coşkun’un rol aldığı ve çekimleri nedeniyle Kuruluş Osman’da yer almadığı yapım olan ‘Malazgirt 1071’in yaklaşan gösterim tarihi nedeniyle yetenekli oyuncunun hayranları büyük heyecan yaşıyor. Tanıtımları yapılan Malazgirt 1071 filminin 13 Mart 2020’de beyaz perdede izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

Diriliş’in Turgut Alp’i Cengiz Coşkun kimdir?

29 Nisan 1982 tarihinde dünyaya gelen model ve oyuncu Cengiz Coşkun, aslen Bulgaristan göçmenidir. Ev hanımı bir anne ve makine teknisyeni babanın biri kız biri erkek iki çocuğundan biridir. Coşkun, televizyon hayatına 2005 yılındaki Rüzgarlı Bahçe dizisiyle adım atmıştır. 1.88 boyundaki Coşkun, Boğa burcudur.

Spor Akademisi’nden mezun olan başarılı oyuncu aynı zamanda profesyonel bir basketbolcudur. 2002’de Best Model seçilerek oyunculuk ve modellik kariyerinin kapılarını açmıştır.

Cengiz Coşkun, 2005 yılından bu yana ekranların tanınan simalarından biri olmuştur.

Editör: TE Bilisim