A101 aktüel 24 Aralık 2020 ürünler kataloğu listesi yayınlandı. A101’de bu hafta; Toshiba Ultra HD Smart Led TV, Bluetooth Kulaklık, Filtre Kahve Makinesi, Ahşap Kabinli Dijital Piyano, Piranha Darbeli Matkap, ev araç gereçleri ve gıda ürünlerinde indirimli fiyatlar raflardaki yerlerini aldı. Peki, A101 aktüel 24 Aralık 2020 ürünler kataloğu! İşte A101 ürünler kataloğu listesi… İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

A101 market 24 Aralık 2020 aktüel kataloğunu yayınladı. Bu kataloğun yayınlanmasıyla beraber vatandaşlar katalogda hangi ürünlerin yer aldığını araştırmaya başladı.

A101 24 Aralık 2020 aktüel kataloğunda öne çıkan ürünler arasında HI-LEVEL 49” FULL HD ANDROID SMART LED TV yer aldı.

Bu haftanın kataloğunda ise, televizyon, kulaklık, klavye, mause, USB bellek, elektronik org, sıcak hava tabancası, avuç taşlama.

Havya kalemi, tekerlekli takım çantası, 7’li tornavida seti, şarjlı el süpürgesi, sensörlü sıvı sabunluk.

Ütü, erkek bakım seti, çelik su ısıtıcı, tost makinesi, filtre kahve makinesi, 5’li banyo seti, oyuncak kutusu, oyuncak çadır, kişisel gelişim kitapları ve daha nice ürünler yer aldı.

Vatandaşlar bu ürünü almak için adeta birbirleri içerisinde savaşa girdi. 400 Hz özelliği olan bu ürünün 2x8W ses çıkışı, 3 tane HDMI girişi, 2 tane USB girişi, kablosuz görüntü aktarma özelliği ve DVB-T2/C yayın desteği gibi birçok özelliği var.

Son derece kaliteli olan TV SUNNY kapsamında 2 yıl garantiye sahip. Vatandaşların dikkatinden kaçmayan bu televizyonun fiyatı ise sadece 2.899.00 TL.

Editör: TE Bilisim