Dudullu Postası 2 Nisan saat 20.00’de ilk bölümüyle izleyicisini ağırlamaya hazırlanırken dizinin tanıtımları Mucize Doktor takipçilerini telaşlandırdı. Taner Ölmez’i Dudullu Postası’nda gören Ali Vefa hayranları, Taner Ölmez diziden ayrılıyor mu konusunu araştırmaya başladı. Aynı gün ve aynı saatte yayınlanacak olan iki dizide de rol alan Taner Ölmez Mucize Doktor’dan ayrıldı mı? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor ancak konunun aslı göründüğü gibi değil.

Peki aylardır beğeniyle izlenen dizinin hayranlarının merak ettiği ‘Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu? Taner Ölmez Dudullu Postası’nda! Ali Vefa (Taner Ölmez) diziden ayrılıyor mu?..’ sorusu ve milyonlarca takipçiyi telaşlandıran sorunun yanıtı!..

Taner Ölmez Dudullu Postası’nda! Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu?

Öncelikle ifade edelim ki, Ali Vefa hayranlarının telaşlanmasına da sebep bulunmamakta. Çünkü Dudullu Postası yeni bir dizi, değil. Çekimleri çok önceden tamamlanmış ve BLU TV’de yayınlanmış olan dizi şimdi de Kanal D ekranlarında izleyicisini ağırlayacak. Dolayısıyla Mucize Doktor’un yıldızı Ali Vefa’da (Taner Ölmez) diziden ayrılmayacak.

Dudullu Postası hangi gün başlıyor?

Heyecanla beklenen Dudullu Postası dizisi 2 Nisan Perşembe günü Kanal D ekranlarında akşam saat 20.00’de 1. bölümüyle izleyicisine merhaba diyecek.

Dudullu Postası dizisinin Oyuncuları kimler?

Heyecanla ilk bölümü beklenen Dudullu Postası dizisinin oyuncu kadrosunda; Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Güven Kıraç, Aslı Bekiroğlu, Ayda Aksel, Bülent Şakrak, Özgür Emre Yıldırım, Levent Tülek ve Ahmet Rıfat Sungar gibi renkli isimler yer alıyor. Dizinin 2 Nisan 2020 Perşembe akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Aşağıdaki bağlantıdan dizi hakkında daha detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz.

Dudullu Postası konusu ve oyuncuları! Dudullu Postası dizisi ne zaman çekildi? TIKLA!

Editör: TE Bilisim