Koronavirüs önlemleri kapsamında bir süredir kapalı olan işletmelerin ne zaman hangi tarihte açılacağı merak ediliyor. Alınan kısıtlama kararları sonrasında bazı işletmeler sadece evet paket veya gel-al servisi imkânı sağlıyor. Salgın süreci boyunca ekonomik olarak yıpranan işlemeciler gözünü normalleşme sürecine çevirdi. Peki, Kafeler ne zaman açılacak? Kafelerin açılacağı tarih belli oldu mu? İşte detaylar…

Kafeler ne zaman açılacak? Kafelerin açılacağı tarih belli oldu mu?

20 Kasım Cuma, yani geçen haftadan itibaren, restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme -içme yerleri 10.00- 20.00 saatlerinde sadece paket servis veya “gel¬-al” hizmeti veriyor.

Faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan/kısıtlanan lokanta, restoran, kafe, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçelerinin gözü yeni açıklanacak olan kararda. Özellikle koronavirüs aşında yaşan gelişmelerin ardından kapalı olan işletmeler için umut oldu. Süreçle alakalı resmi bir açıklama yapılmasa bile yasaklar Aralık ayının sonunda bitiyor. Aralık ayının sonunda tekrardan toplanacak olan Bilim Kurulu gidişata göre yeni kararlarını açıklayacak.

Editör: TE Bilisim