İstanbul‘da 14 Aralık tarihinde bazı metro hatlarının çalışmadığı görüldü. Günlük işlerine metro hatları üzerinden ulaşmaya çalışan vatandaşlar, “Metrolar neden çalışmıyor? İstanbul’da metrolar neden arızalı, ne zaman düzelecek?” gibi sorulara cevap aramaya başladı. İstanbul’da metroların çalışmaması bugün sosyal medyada da gündem oldu. İhtiyaçlarını metro seferleri ile gideren vatandaşlar, bugün metroların çalışmadığını hem sosyal medyadan hem de seferlerin yapıldığı duraklarda öğrendiler. Peki, Metrolar neden çalışmıyor? İstanbul’da metrolar neden arızalı, ne zaman düzelecek?

METROLAR NEDEN ÇALIŞMIYOR?

İstanbul’da meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray arasında metro seferleri yapılamıyor. Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada, “M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray istasyonları çalışmamaktadır.

İSTANBUL’DA METROLAR NEDEN ARIZALI, NE ZAMAN DÜZELECEK?

Konuyla ilgili Metro İstanbul tarafından henüz açıklama yapılmadı. Metroların çalışmaması ile ilgili arızanın giderileceği bilgisi açıklandığında detayları haberimizden öğrenebilirsiniz…

Editör: TE Bilisim