TV8’de Survivor 2020 heyecanı devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımında yarışan oyuncular hayat hikayeleri ve spor alanındaki faaliyetleriyle merak ediliyor. Bu sezon ilgi odağı yarışmacılardan biri de Aycan Yanaç. A Milli Kadın Futbol Takımı oyuncusu Survivor Aycan’ın boyu, yaşı, memleketi merak konusu. Genç yaşına rağmen spordaki başarısıyla adından söz ettiren ünlüler takımı oyuncusu Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan boyu kaç, nereli ve hangi takımda oynadı? Merak edilen tüm bilgiler haber detayında.

Aycan Yanaç geçtiğimiz günlerde iletişim ödülü sonrası arkadaşıyla olan yazışmasındaki ‘AYÖ’ şifresiyle gündeme gelmişti. Yazışma sonrası bir hayli üzgün olduğu dikkatlerden kaçmayan Aycan’ın üzüntüsünün nedeni merak konusu olmuştu.

Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan boyu kaç, nereli ve hangi takımda oynadı?

Aslen İzmirli olan Survivor Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 tarihinde (Akrep burcu) Almanya Nünberg’de dünyaya gelmiştir.

170 cm boyundaki Türkiye A Milli Kadın futbol takımı oyuncusu Survivor Aycan Yanaç, futbol kariyerine Nünberg’de başlayıp ardından Köln’de devam etme kararı almıştır.

Türkiye kadın U-19 takımına da kabul edilen Aycan Yanaç, 4 Ağustos 2015 gününde Bosna Hersek ekibine karşı, UEFA Geliştirme Turnuvası’nda ilk kez oynamıştır.

Başarılı futbolcu Yanaç, 2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin de iki müsabakasında forma giymiş ve 7 Nisan 2018 tarihinde de Estonya ile oynanacak dostluk maçına, Türkiye kadın milli takımında yer almak üzere ilk kez davet almıştır.

Spordaki başarılı geçmişi ile ön planda olan ve spor kariyerinde oldukça genç yaşına rağmen önemli başarılara imza atan Yanaç, bugünlerde Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda mücadele veriyor.

Editör: TE Bilisim