Kırmızı Oda Mert kimdir? Kırmızı Oda Selvi’nin oğlu Mert (Efe Tunçer) kimdir, kaç yaşında? Uzun yıllar agorafobi hastalığıyla mücadele eden Selvi Hanım’ın küçük oğlu Mert karakteri Kırmızı Oda dizisinin sempatik yüzlerinden biri oldu. Selvi Hanım’ın yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hapsolduğu daracık dünyasından çıkabilmesi için çareler arayan ve psikitri kliniğine başvurmasını sağlayan Mert’in gerçekte kim olduğu, yaşı, memleketi, oynadığı dizi ve filmler, sahne aldığı oyunlar merak konusu. Peki, Kırmızı Oda Mert kimdir? Kırmızı Oda Selvi’nin oğlu Mert (Efe Tunçer) kimdir, kaç yaşında? Detaylar metnin devamında…

Kırmızı Oda Mert kimdir? Kırmızı Oda Selvi’nin oğlu Mert (Efe Tunçer) kimdir, kaç yaşında?

Bu sezon beğeniyle izlenen TV8’in Kırmızı Oda dizisinde Selvi Hanım’ın oğlu Mert karakterinde rol alan Efe Tunçer, tiyatrocu olarak uzun yıllardır başarılı oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.

1989 doğumlu olan başarılı oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı ve Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur.

Mezuniyetinin ardından bir çok tiyatro oyununda sahne almış, sinema ve dizide rol almıştır. Özellikle son dönemlerde Stand Up gösterileri ile dikkatleri üzerine çekmiş, en son Kırmızı Oda isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte olan Efe Tunçer, aslen İzmirlidir.

Efe Tunçer’in sahne aldığı tiyatro oyunları;

2020 – Komik (Oyuncu)

2018 – Kral Lear (Oyuncu)

2017 – İstila! (Oyuncu)

2015 – Pera’daki Hayalet (Cemil)

2014 – Kuvâyi Milliye – Kurtuluş Savaşı Destanı (Kambur Kerim)

2013 – Altı Buçuk (Oyuncu)

2012 – Macbeth (Seyton)

Efe Tunçer’in rol aldığı sinema ve diziler;

2020 – Kırmızı Oda

2015 – Kardeşim Benim

2015 – Analar ve Anneler

2015 – Mutlu Ol Yeter

2014 – Günahkar

2012 – Annem Uyurken

2012 – 1 Erkek 1 Kadın

Editör: TE Bilisim