Tabya Mevkii Sultan Şehmuz Camiinde ikindi namazına müteakip Saat: 16.00’da Bağcılar Sancaktepe mahallesi Yürüyüş yolu Tabya başından başlayan ve Bağcılar meydana kadar ilerleyen yürüyüş; Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, İHH Bağcılar temsilcisi Halil OĞLAK, Anadolu Gençlik Derneği Bağcılar Şube Başkanı Muhammed Enes Aksoy, İkra Derneği Bağılar temsilcisi Murat Şeker, İlim Yayma Cemiyeti Bağcılar Temsilcisi Oğuzhan Sungur, Ensar Vakfı Bağcılar temsilcisi Ali Aydın, Tügva Bağcılar temsilcisi Ensar Özkan, Yedi Hilal Derneği Bağcılar temsilcisi Ali Bozkurt ve tüm STK yöneticilerinin yönetim kurulu üyeleri ve geniş bir halk katılımı ile gerçekleşti.

Salavatlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüşte protokol, kapalı cadde esnafına ve hali hazırda bulunan vatandaşlara karanfil takdiminde bulundular.

Bağcılar Merkez camii önünde tamamlanan yürüyüş sonrası Mehmet Çelik hoca günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Akabinde Merkez cami imam hatibi Neslibey Özkan, Fetih suresinin son ayetlerini okuyarak programı dua ile tamamladı.

Program süresince hiçbir flama ve bayrak kullanılmadığı dikkat çekerken, Peygamber sevgisi üzerine Bağcılar’da Sivil Toplum Kuruluşlarının ortaklaşa organize ettiği ilk program olarak da tarihe geçti.

Editör: TE Bilisim