Sezona istenilen başlangıcın yapılamamasının ardından İngiliz çalıştırıcı Eddie Newton ile yollarını ayıran Trabzonspor Abdullah Avcı ile anlaşma sağladı.

İdareciler listenin en başına yazdığı 57 yaşındaki çalıştırıcıyla sözleşme konusunda yaşadığı sıkıntıyı da aşmayı başardı. Abdullah Avcı ile hafta başında imzalanacak sözleşmenin üç yıllık olacağı öğrenildi. Böylece sezon başında da Avcı ile anlaşma zemini arayan fakat bir türlü son adımı atamayan bordo-mavililerin isteği geç de olsa yerine geldi.

EGEMEN KORKMAZ KARARI

Son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran tecrübeli teknik adamın ekibinin Orhan Ak, Egemen Korkmaz, Yaşar Çevikel, Caner Erol, Özerk Tufan ve Haluk Güngör’den oluşacağı öğrenildi.

SALI GÜNÜ İDMAN

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Abdullah Avcı’nın salı günü takımın başında ilk idmanına çıkması bekleniyor. 57 yaşındaki hoca, imza töreni sonrasında hemen planlarını da hayata geçirecek.

Avcı’nın yönetimle yaptığı görüşmelerde, “Takımın önemli bir potansiyeli var ve bu potansiyeli ortaya çıkaracağıma inanıyorum. Yardımcılarımla birlikte takımı çok iyi analiz ettik, yanlışları ve doğruları biliyoruz. Kısa süre içerisinde kimliğimizi göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

AVCI’NIN EKİBİ

Orhan Ak – Yardımcı Antrenör Egemen Korkmaz – Yardımcı Antrenör Yaşar Çevikel – Psikolojik Performans Antrenörü Caner Erol – Maç ve Performans Analizi Özerk Tufan – Fizik Performans Antrenörü Haluk Güngör – Kaleci Antrenörü

Beşiktaş’ta ilk hedef kaleci transferi!

Spor

Habere Git

Editör: TE Bilisim