Yeni sezonda ekranların en çok izlenen dizileri arasına giren Kırmızı Oda’daki Can karakteri’nin gerçek adı merak edildi. Konu edilen yaşanmış öykülerle büyük ilgi gören Kırmızı Oda, Boncuk ve Can hikayesiyle de büyük beğeni topladı. Boncuk’un gördüğü halisünasyonlar, hayal dünyasındaki “ermişler”le olan gerçek dışı iletişimi ve Can ile olan diyaloğu sonucunda olayların nereye varacağı sorusu merak uyandırıyor. Yurt dışında kimsesiz yaşayan Boncuk’la tesadüf eseri parkta tanışıp konuşan Can karakteriyle diziye dahil olan Feyyaz Şerifoğlu’nun biyografisi de konuyla ilgili araştırılan detaylar arasında. İşte, ‘Kırmızı Oda’daki Can kimdir? Kırmızı Oda Can gerçek adı nedir?’ sorularıyla ilgili merak edilen bilgiler…

Kırmızı Oda’daki Can kimdir? Kırmızı Oda Can gerçek adı nedir?

TV8’in başarılı yapımı Kırmızı Oda dizisinde Boncuk’un parkta tanıştığı ve aşık olduğu Can karakterinin gerçek hikayesi izleyenler tarafından merak edildi.

Boncuk ve Can’ın arkadaşlığıyla ilgili gelişmeler dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak. Boncuk’un konuştuğu Can karakterini genç oyuncu Feyyaz Şerifoğlu canlandırıyor. Özgeçmişi merak edilen Feyyaz Şerifoğlu hakkındaki bilgilere ise haberin devamından erişebilirsiniz.

Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında?

Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir.

Müzik piyasasında Ajda Pekkan’ın vokalisti olarak tanınan Feyyaz Şerifoğlu, üniversite eğitimi için Tekirdağ’a gelerek Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Feyyaz Şerifoğlu’nun ilk single çalışması ‘Gidene’ ise söz, müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platformda yerini almıştır.

Hem şarkıcılık hem oyunculuk yapmakta olan Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda oyuncu kadrosuna ‘Can’ karakteriyle dahil olmuştur.

Editör: Emre Şentürk

e-mail: [email protected]

Editör: TE Bilisim