Gaziantep’te önceki akşam 17 yaşındaki Duygu Delen, arkadaşı Mehmet Kaplan’ın 4. katta bulunan evinin penceresinden düşerek vefat etti. Acı olayın ardından cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Mehmet Kaplan ve babası Bileç Kaplan hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Duygu Delen’in ölümünden sonra tutuklanan Mehmet Kaplan’ın babası Bileç Kaplan kimdir? Atlantik Halı kimin? Detaylar haberde.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi’nde önceki akşam meydana gelen acı olayda, 17 yaşındaki Duygu Delen, erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın yaşadığı 5 katlı apartmanın 4’üncü katındaki evine gitti. Bir süre sonra Duygu Delen evin penceresinden düştü.Genç kız olay yerinde yaşamını yitirirken şüpheli Mehmet Kaplan gözaltına alınarak tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mehmet Kaplan’ın babası Bileç Kaplan kimdir? Atlantik Halı kimin?

Duygu Delen’i öldürdüğü iddia edilen Mehmet Kaplan’ın babası olan Bileç Kaplan, Gaziantep merkezli Atlantik Halı firmasının sahibidir.

Bileç Kaplan Gaziantep’e bağlı Oğuzeli ilçesinde doğmuştur. 56 yaşındaki Kaplan, aynı zamanda Atlantik Halı’nın Yönetim Kurulu Başkanıdır.

1987’de Kayseri’de kurulan Atlantik Halı, daha sonra 2015’te Gaziantep’te bugünkü tesislerine taşınmıştır.

Atlantik Halı’dan Duygu Delen olayına ilişkin açıklama

Mehmet Kaplan’ın babası Bileç Kaplan’a ait Atlantik Halı isimli firmadan ise bir açıklama yapıldı.

Gaziantep’te düşerek vefat eden Duygu Delen’i kim öldürdü? Cinayet şüphelisi Mehmet Kaplan kimdir?

Güncel

Habere Git

Açıklamada Mehmet Kaplan’ın ismine yer verilmezken, ‘Yaşanan elim olayın derin hüznünü ve üzüntüsünü yaşıyoruz.’ denildi.

Açklamanın devamında şu ifadelere yer verildi;

‘Konu Gaziantep Cumhuriyet Başsacılığı’nca yürütülen bir soruşturma ile takip edilmektedir. Soruşturmada olayın bir an evvel aydınlatılmasını ve adaletin tecelli etmesini diliyoruz. Yüce Türk yargısının varacağı her türlü kararı saygıyla karşılayacağımızı belirtmek isteriz.’

Editör: TE Bilisim