TV 8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kadrindir’de sular durulmuyor. Zeynep ile Barış arasındaki yakınlaşma çok konuşulurken dizinin final sahnesinde Mehdi’nin bıçaklanarak yaralanması çok konuşulmuştu. Final sahnesini merak eden izleyiciler özellikle Mehdi’nin ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Peki, Doğduğun Ev Kadrindir Mehdi öldü mü? Doğduğun Ev Kadrindir İbrahim Çelikol diziden ayırılacak mı?

Doğduğun Ev Kadrindir Mehdi öldü mü? Doğduğun Ev Kadrindir İbrahim Çelikol diziden ayırılacak mı?

Mehdi’nin durumu oldukça kritiktir. Zeynep hayatının en büyük sınavlarından birini verirken, hiçbir şey yapamıyor olmak elini kolunu bağlar. Emine en mutlu sabahına uyandığını düşünürken, hiç beklemediği bir manzarayla karşılaşır.

Herkes Mehdi’nin iyileşmesi için seferber olur. Ancak yardım eli, hiç beklenmeyen biri tarafından uzanır. Benal’in dayanamayarak hastaneye gidişi, Zeynep’le aralarında soğuk rüzgarların esmesine sebep olur. İki kadın arasındaki hesaplaşmada öfke mi yoksa hayat mı kazanacaktır?

Mehdi’yle yaşadığı evliliğin ardından zor zamanlardan geçen Zeynep’in düşünceleri değişmeye başladı. Kibrit’in Zeynep’e söylediği sözler, akılları allak bullak etse de herkes haklı olduğunu dile getirdi. Sosyal medya, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölüm çalkalandı.

Bunun ardından yere yığılan Mehdi’nin ölüp ölmeyeceği ise büyük bir merak konusu oldu. Fakat Mehdi’nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı hakkında net bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle Mehdi’nin yani İbrahim Çelikol’un ölmeyeceği düşünülüyor.

Adı: İbrahim Çelikkol

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1982

Doğum Yeri: Kocaeli

Boyu: 1.87 m.

Kilosu:  80 kilo

Burcu: Kova

Göz Rengi: Kahverengi

Annesi: Ayper Çelikkol

Babası: Süheyl Çelikkol

Eşi: Mihre Mutlu

Çocuğu: Ali Çelikkol

Kardeşleri: Aslı Çelikkol

Instagram: https://www.instagram.com/ibrahimcelikkol41/

Evcil Hayvanları: Köpekleri var.

Editör: TE Bilisim