CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Meclis’te kabul edilen 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin kabul edilmesinin hemen ardından tartışmalı bir paylaşım yaptı. Meclis’ten geçecek olan bir sonraki bütçenin halkın bütçesi olacağını söyledi.

Daha önceden bir televizyon programına katılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hükümet ile ilgili olarak erken seçim ile veya başka bir yolla gideceklerini söyleyerek darbe çığırtkanlığı yapmıştı.

Bu Twitter paylaşımıyla yine darbe imasında bulunan Kaftancıoğlu’nun açıklamasına sert eleştiriler geldi. Sosyal medya üzerinden tepki gösterenler Kaftancıoğlu’nun darbe çığırtkanlığına devam ettiğini söyledi.

İYİ PARTİ’DEN DE DARBE İMASI

Ayrıca benzer bir tartışma Mesliste de meydana gelmişti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TBMM Genel Kurul’unda bakanlığının bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada, İYİ Parti Milletvekili Ahmet Erozan’ın “Bütçeyi iktisatlı kullanın. Yılın ikinci yarısı alacağız” sözlerine cevap olarak “Hayrola, ne oluyor? Sizde mi Biden’dan umut bekliyorsunuz yoksa? Ülkede seçim yok. Seçim olsa da iktidarın size verilmeyeceğini biliyorsunuz. Yoksa darbe beklentiniz mi var nereden devralacaksınız, kimden devralacaksınız?” ifadelerini kullanmıştı.

Yakın zamanda yapılan darbe imalarına tepkiler çığ gibi…

Canan Kaftancıoğlu’nun karanlık sicili

Politika

Habere Git

CHP 3 ilçe teşkilatında yaşanan taciz ve tecavüz olaylarıyla çalkalanıyor | Kaftancıoğlu’ndan gizleme çabası!

Güncel

Habere Git

Editör: TE Bilisim