İzleyicilerin yakından takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında bir mucize daha yaşandı. 17 yıl önce çocuklarını bir semt pazarına terk eden baba büyük tepki toplamıştı. Müge Anlı ve ekibi o iki güzel çocuğa ulaşırken canlı yayında gözyaşları sel oldu. Kadirhan ile Büşra ekranda babası ile konuştu. Peki, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte Müge Anlı canlı izle 7 Ocak Perşembe! ATV ve Youtbe ile Müge Anlı canlı yayın kesintisiz izle!

Müge Anlı canlı izle 7 Ocak Perşembe! ATV ve Youtbe ile Müge Anlı canlı yayın kesintisiz izle!

 MÜGE ANLI CANLI İZLE! ATV

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! YOUTUBE

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

Müge Anlı’da bir mucize daha yaşandı ve 17 yıl önce semt pazarına bırakılan kardeşler Kadirhan ile Büşra’nın bulunması büyük ilgi topladı. Babaları Hakan Küçükboğa’nın sarhoşken semt pazarında terk ettiği çocuklarından Büşra ekranda babası ile konuştu.

Editör: TE Bilisim