İnsanın ihtiyaçları arasında yer alan boşaltım, özellikle zorlu koşullarda ve çalışma şartlarında, durumları değiştirebilmektedir. Bu nedenle alanında uzman ve bu işi uzun yıllardır uygulayan işletmeden yardım alarak, sizler de kendi ihtiyacınız olan mobil tuvaleti kiralayabilirsiniz.

KARAVAN TUVALET NEDİR? 

Karavan tuvalet hizmetleri, karavanların içine yerleştirilmiş, erkekler için özel pisuvar alanı bulunan, kapıya sahip kabinleri olan tuvaletlere verilen addır. Yine tuvalet kurulumu mümkün olmayan yerlerde, kullanılmak üzere tasarlanmıştır. İşletmeyle iletişime geçerek, sizler de alanınıza özel karavan tuvaletler isteyerek, çalışanlarınızın rahatını ve sağlığını koruyabilirsiniz.

MOBİL TUVALETTEN NERELERDE FAYDALANIR? 

Ülkemizde yeni popüler olmaya başlayan karavan ve mobil tuvalet hizmetleri, insanları pek çok yükten kurtarmaktadır. Alanı terk etmeden ihtiyaçları gidermeye yarar ve kullanımı da son derece kolaydır.

Tuvalet kiralama hizmetlerinden:

Merkeze uzak araştırma sahaları için, Film ve dizi setleri için, Festivaller ve karnavallar için yararlanabilirsiniz.

Bir alanda geçici süreliğine yaşamak durumunda olan insan grubuna, boşaltım ve temizlik ihtiyaçlarını gidermeleri için özel alanlar yaratabilirsiniz. Özellikle spor müsabakalarında ve yeni kurulan inşaatlarda da genellikle mobil tuvaletler tercih edilerek, çalışanların ihtiyaçlarını gidermesi sağlanmaktadır.

Mobil Tuvaletlerin Fiyatları ve Kurulumu

Mobil tuvaletlerin kiralanması, işletmeyle görüştükten sonra sağlanmaktadır. Kiralama sürelerinin uzaması, fiyatı etkilemektedir. Özellikle kaç kişiye hizmet vereceği ve ürünün boyutları da fiyatı doğrudan etkilemektedir. İşletme, mobil tuvaletlerin nakliye ve kurulum hizmetini sağlayarak, müşterilerine özel hizmetler vermektedir.

Günlük Projeler ve Karlılık

Bazı günlük projelerde de mobil tuvaletlerin kullanımı sıklaşmaktadır. Özellikle konserler ve mitinglerde insanların tuvalet ihtiyacını çevredeki işletmelerde gidermesi imkansız hale gelmektedir. Organizasyonunuzun kalitesini artırmak için mobil tuvaletler kiralayarak, sizler de kaliteli ve rahat bir hizmete imza atabilirsiniz. Tuvalet imkanını kiralayarak, alanın bakımını ve temizliğini sağlayacak personel sayınızı da azaltabilir, böylece hem karlı hem de uygun bir hizmet sağlamış olursunuz.

Editör: TE Bilisim