Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni katılarak izleyicilerin büyük beğenisini alan dizi karakteri Ümit sosyal medyada en çok aranan kelimeler arasında yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakterini oynayan oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Ümit kimdir? Ümit karakterini oynayan oyuncu kim? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ÜMİT KİMDİR? ÜMİT KARAKTERİNİ OYNAYAN OYUNCU KİM?

Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni katılan oyunculardan birisi de Ümit karakteri oldu. Bir Zamanlar Çukurova’da Ümit karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Hande Soral. Daha önce birçok farklı dizide oynayan Hande Soral perşembe akşamları ATV ekranlarında yayınlanan dizide Ümit karakterinde oynayacak ve diziye renk katacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakterini canlandıracak olan Hande Soral’ın oldukça tanınmış bir dizi oyuncusu olduğunu bilmeyen yoktur. Bensu Soral’ın kız kardeşi olan Hande Soral hem instagram adresinde hem de diğer sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda bulunuyor ve resimlerini paylaşıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HANGİ GÜN VE HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova her hafta Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova ATV ekranlarında yer alıyor.

Editör: TE Bilisim