Yayınlandığı ilk günden beri milyonları ekran başına toplayan Kuruluş Osman’ın yeni sezon hazırlıkları tamamlanmak üzere. Bugün yayınlanan yeni fragmandan sonra Kuruluş Osman’ın yeni sezonu hakkında daha çok bilgi edindik. “Bir devlet kuracağız, ilelebet payidar olacak!” sloganıyla yayınlanan fragmanda diziye katılan oyuncular belli oldu. Seyirciler ise “Kuruluş Osman’da Bamsı Alp diziden ayrıldı mı, neden yok? Kuruluş Osman Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı?” sorularına yanıt arıyor. Merak edilenler haberde.

Osmanlı Devleti’nin kuruluş aşamasını anlatan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümlerinin başlamasına çok az bir süre kaldı. Yayınlanan yeni tanıtım videosunda Kuruluş Osman’a dahil olan Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Ahmet Yenilmez gibi isimler seyircinin görücüsüne çıktı.

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanlarında Bamsı Alp’i canlandıran Nurettin Sönmez’in olmayışı dikkatlerden kaçmadı. Diriliş Ertuğrul’da sonra Kuruluş Osman’da rol alan Nurettin Sönmez’in bu sezon Kuruluş Osman’da yer almayacağı konuşuluyor. Zira diye çok sayıda yeni isim eklenmiş oldu. Dolasıyla Bamsı Alp diziden ayrılması büyük olasılık olarak görülüyor.

İşte en son yayınlanan Kuruluş Osman’ın yeni fragmanı…

Editör: TE Bilisim