Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm izle (10 bölüm) TV8 ile Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm kesintisiz full izle! Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm (10) canlı izle! Gerçek bir hayat hikayesinden diziye uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir’de başrolleri İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir paylaşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölümü ile çarşamba günleri ekrana geliyor. Diziyi yakından takip edenler, TV8 ile Doğduğun Ev Kaderindir yeni yeni bölümü kesintisiz izlemek için yayın bilgilerini merak ediyor. İşte TV8 ile Doğduğun Ev Kaderindir izle yeni yeni bölüm canlı izle detayları için gerekli bilgiler…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 10. YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi nerede çekiliyor?

Bize gelen bilgilere göre Evim dizisi genel olarak İstanbul’da çekilecek. Evim dizisi için bir kaç ile set kurulsa da genel çekimler İstanbul’da yapılacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yapımcısı ve yönetmeni

Tv8 ekranlarında kasım ayında yayına girecek olan Evim dizisinin yapımcısı Onur Güvenatam’ın sahibi olduğu OG Medya olacak. Son olarak Tehlikeli Karım ve Erkenci Kuş dizilerinde yönetmen olarak yer alan Çağrı Bayrak’nın yönetmenliğini üstlendiği Evim dizisinin senaristi ise ünlü senarist Eylem Canpolat olacak. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Evim dizisinin kadrosunda bir çok ünlü isimde bulunacak. Son dönemlerin yükselen yapım şirketlerinden olan OG Medya 2020 de hem Atiye dizisi ile hemde Evim dizisi ile çok ses getirmeyi planlıyor. Atiye dizisinin kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür Metin Akdülger Melisa Şenolsun gibi çok önemli isimler var.

Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir?

İbrahim Çelikkol’un ‘Mehdi’, Demet Özdemir’in ise ‘Zeynep’ karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Editör: TE Bilisim