Esra Erol 31 Aralık 2020 yeni bölüm izle! ATV ile Esra Erol’da son bölüm tek parça izle gündüz kuşağı programıyla konuk ettiği kişi ve işlediği olaylarla Türkiye’nin gündemini belirleyen Esra Erol’un bugün hangi olay ve konuları konuşacağı sevenleri tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar programa kimlerin çıkıp konuk olacağını sıkça araştırmaya başladı. İşte, Esra Erol 31 Aralık 2020 yeni bölüm izle! ATV ile Esra Erol’da son bölüm tek parça izle… Tüm detaylar haberimizde.

ESRA EROL 31 ARALIK 2020 YENİ BÖLÜM İZLE!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşmaya devam ediyor. Her bölümü ile birçok farklı gündemi ekrana getiren Esra Erol gündüz kuşağının en çok izlenen programı oluyor. Birçok mağdur kişinin başvurduğu programda Esra Erol ve ekibi gerçekleri ortaya çıkarmak için titizlikle çalışıyor. Program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV’de ekrana geliyor.

30 ARALIK’TA NELER OLDU?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol birbirinden çarpıcı gündemlerle dün yeniden ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde son dakika gelişmeleri ekrana geldi. Ele alınan olaylarda beklenmedik gelişmelerin yaşandı 30 aralık programında yüzleşmeler de yaşandı. Esra Erol’un 30 aralık bölümü yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Erdi ve Ayfer karşı karşıya geldi. Erdi’nin büyük aşkım dediği Ayfer ile buluşması izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Esra Erol’da dün İsmail ve Ebru yüzleşmesi de gündeme bomba düştü. Düğüne 1 gün kala İsmail’i terk eden Ebru’nun eski aşkı Şükrü’ye kaçtığı ortaya çıktı. Programda çarpıcı gelişmelerin yaşandığı diğer konu ise 2 çocuğu ve kocasını bırakarak ablası ile giden Leyla oldu. Ablası ile giden ve çocuklarını terk eden Leyla’nın kocası Serhan canlı yayında yaşananlar anlattı.

Esra Erol ve ekibinin de Leyla’nın nerede olduğu ile ilgili gelişmeleri ekrana taşıdığı programda İlyas ve Gülşen de yenide karşı karşıya geldi. İlyas ve Gülşen evliliğinin bitip bitmeyeceği merak konusu oldu. Programın diğer bir gündemi ise Kıbrıs’ta üniversite okumaya giden Fazilet Kanat’ın kaybolması oldu.

ATV İLE ESRA EROL’DA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün yaşanacaklar merakla bekleniyor. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde Leyla ve ablasının nerede olduğu ile ilgili yeni gelişmeler paylaşılacak. Fazilet Kanat hakkında da yeni gelişmelerin ekrana geleceği Esra Erol bugün saat 16.20’de ATV’de.

ESRA EROL 31 ARALIK 2020 YENİ BÖLÜM İZLE!

Editör: TE Bilisim