Türkiye’nin en büyük alışveriş şirketlerinden biri olan Trendyol’dan ürün alan müşteriler, ürün şikayeti, satış işlemleri ve ürünler hakkında bilgi için Trendyol iletişim detaylarına ihtiyaç duymaktadır. Bu noktada müşteriler Trendyol’un müşteri hizmetleri telefon numarasına genel olarak arama motorlarını kullanarak ulaşmaya çalışır. Tam da bu durumda bazı müşteriler direkt bağlanamama konusunda şikayetlerini dile getirirler.

Bizler de hazırladığımız bu içerikle birlikte sizlerin söz konusu şirkete daha rahat ulaşabilmenizi amaçladık. Peki, Trendyol Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası kaç? Direkt bağlanmak için hangi tuşları kullanmalıyız? İşte ayrıntılar ve Trendyol iletişim detayları…

Trendyol iletişim | Telefon Numarası

Trendyol iletişim hattı olan 0212 331 02 00 no’lu telefon numarası ile müşteri hizmetlerine bağlanılır. Bu numaradan kurulan iletişim ile satış öncesi, sonrası ve satış işlemleri konularında bilgi alınır. Aynı zamanda teslimat için verilen adreste hata olması gibi kullanıcı kaynaklı sorunlarda ise Trendyol müşteri hizmetleri kullanılır.

Trendyol Müşteri Temsilcisi Çalışma Saatleri

Trendyol iletişim saatleri, günlere göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda aşağıdaki çalışma saatlerine dikkat ederek 0 212 331 02 00 no’lu telefon numarasından Trendyol müşteri hizmetleri ile bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta içi her gün 08:30 – 24:00 Cumartesi günleri 10:00 – 24:00 Pazar günleri 10:00 – 17:00

Trendyol iletişim ile Müşteri Temsilcisi Direk Bağlanma

Trendyol müşteri hizmetleri ile direk bağlantı kurmak için 0212 331 02 00 numarası arandıktan sonra beklenmesi yeterlidir. Bekleme sonrasında telesekreter konuştuğunda, önce 4 sonra 7 rakamları tuşlanmalıdır. Telesekreter tarafından beyan edilen türlerde bir sorununuz varsa, sekreter yönlendirmesi kullanılarak daha kolay yardım alabilirsiniz. Aramanızı mesai saatleri içinde yapmanız durumunda direk olarak bağlantı sağlayabilirsiniz.

Trendyol Müşteri Hizmetlerinden Hangi Konularda Destek Alınır?

Trendyol müşteri hizmetleri aranarak destek alınacak konular şu şekilde sıralanabilir:

Siparişin durumu, kargoya verilip verilmediği hakkında bilgi alınabilmektedir. Kargoya verilmiş siparişin kargo sorgulaması, hangi kargo firmasına verildiği bilgileri alınabilir. Satın alınan ürünün iptali ve iade işlemleri yapılabilmektedir. Teslim alınan ürün ile ilgili işlemler yapılabilir. Ürünün beklendiği gibi gelmemesi, ürün beden değişimi ya da iadesi ile ilgili işlemler yapılabilmektedir.

Teslim alındığına ilişkin mesaj gönderilmiş ürünün yanlış adres ya da kişiye teslim edilmesi durumu ve diğer sorunlar hakkında bilgi sahibi olunabilir.

Trendyol Web Yardım Destek Hattı

Trendyol yardım destek hattı internet üzerinden hizmet vermektedir. Trendyol internet adresi üzerinden en sağ kısımda bulunan yardım sekmesine tıklanarak bu destekten yararlanılabilir. Yardım sekmesinde, soru aratma butonu bulunur. bu boşluğa yardım almak istediğiniz konuyu yazmanız durumunda sorunuzun yanıtına ulaşabilirsiniz. Trendyol yardım servisi, sorunuzun anında yanıtlanması için çalışmaktadır. Bu servisten alabileceğiniz destekler şu şekilde sıralanabilir:

İade işlemleri Sipariş iptal işlemleri Ücretlerin iadesi, iade seçenekleri ve iade zamanı Kargo ücretleri Siparişlerde adres değişikliği Siparişin kargoya verilme zamanı ve kargo süresi Siparişte kullanılan kargo firması Değişiklik talepleri Kredi kartı kaybetme, firmada kayıtlı kredi kartı bilgilerinin değiştirilmesi

Bu işlemlerin yapılması için Trendyol müşteri hizmetlerini aramanıza gerek yoktur. İşlemlerinizi web adresinde bulunan yardım butonundan yapabilirsiniz.

Trendyol Canlı Destek Nedir?

Trendyol canlı destek hattı, web adresinde bulunan Whatsapp simgesinde yer almaktadır. Trendyol canlı destek hattında, asistan penceresi bulunur. Bu pencerede, sipariş, iade, üyelik işlemler, bilgi dışı işlem gibi durumlara çözüm bulunabilmektedir.

Kullanıcının, belirtilen seçenekler arasından hangi konuda destek almak istediğini seçmesi istenmektedir. Bunların hiçbiri, destek almak istediğiniz konu ile uyumlu değilse, diğer seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir. Diğer seçeneğine tıklandığında, asistan sorunu detaylı bir şekilde yazmanızı ister.

Sorununuzu yazdığınızda gerekli talimatları vererek sorunu internet üzerinden çözmenizi sağlar. Eğer sorun çözülmezse ya da asistanın çözebileceğinin ötesinde bir sorun varsa, asistan sizi müşteri hizmetlerine yönlendirir.

Trendyol iletişim için web sitesi üzerinden müşteri hizmetleri ile bağlantı kurduğunuzda telefonla görüşmenize gerek kalmadan sorunu çözebilirsiniz. Müşteri temsilcisine bu yolla direkt bağlanmak isterseniz, ‘Trendyol’a bir önerim var’ butonuna tıklamanız gerekir.

Editör: TE Bilisim