Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunacağı Survivir 2021’de Ünlüler Gönüllüler yarışmacıları izleyenler tarafından merak ediliyor. Survivor 2021 yarışmacılarını yakından tanımak isteyen seyirciler, Gönüllüler takımından Sena Özdemir’in hayatı hakkında da bilgi edinmek istiyor. Yarışmacının yaşam öyküsü ve kişisel bilgileri sıkça sorgulanıyor. Peki, 2021 Survivor yarışmacısı Sena Özdemir kimdir, boyu kaç? Survivor Sena Özdemir ne iş yapıyor ve aslen nereli? Detaylar yazımızın devamında.

2021 Survivor yarışmacısı Sena Özdemir kimdir, boyu kaç? Survivor Sena Özdemir ne iş yapıyor ve aslen nereli?

Sena Özdemir, 2001 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 19 yaşındaki Sena Özdemir’in babası Balıkesirli annesi ise Bulgaristan göçmeni.

Lise öğrenimini Atatürk Spor Lisesi’nde tamamlayan Sena Özdemir 10 yaşından beri atletizm yapıyor. 100-200 metrede çeşitli Türkiye dereceleri olan Sena Özdemir’in liseler arası dünya şampiyonası bayrak yarışında dünya üçüncülüğü var.

Şu anda da İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu olan Sena Özdemir, Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

Editör: TE Bilisim