Levent Gültekin-İstanbul/ÖZEL HABER

Sezon sonunda Milan ile kontratı sona erecek olan Hakan Çalhanoğlu’nun kulübüyle görüşmelere devam ettiği öğrenilirken, Sportif Direktör Maldini’nin çoktan ‘B’ planını hazırladığı ortaya çıktı.

2017 yılında 22 milyon Euro karşılığında Bayer Leverkusen’den transfer edilen, fakat inişli çıkışlı performansıyla Milan taraftarlarının tepkisini çeken Hakan Çalhanoğlu’nun geçtiğimiz sezonun son 12 maçında yaptığı çıkış parmak ısırtırken, milli yıldızın bu sezona da iyi giriş yapması olayların akışını bir anda tersine çevirdi. Şu anda İtalyan devinden 2,5 milyon Euro maaş alan tecrübeli orta sahanın 5 milyon Euro talep ettiği bildirilirken Maldini’nin bu rakamı çok bulduğu ifade edildi.

TARAFTARDAN YEŞİL IŞIK

Hakan Çalhanoğlu ile henüz anlaşmaya varamayan Milan’ın Macar 10 numara Dominik Szoboszlai’yi gündemine aldığı belirtildi. Gerek milli takımda gerekse gerek Salzburg’da fırtına gibi esen Szoboszlai için 25 milyon Euro’yu gözden çıkaran kırmızı siyahlı kulübün oyuncuya 2,5 milyon Euro maaş vereceği anlaşılırken, Ocak ayında resmi imzaların atılacağı bilgisi verildi.

Hakan Çalhanoğlu’ndan vazgeçen Milan’ın Dominik Szoboszlai hamlesiyle yeniden bir ivme yakalayacağı düşünülürken, taraftarların da bu transfer gelişmesine son derece sıcak baktığı aktarıldı.

Editör: TE Bilisim