Müge Anlı son bölüm izle 5 Ocak Salı 2021! ATV ile Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm tek parça HD izle! Ekranların fenomen programı Müge Anlı’da son olarak Isparta Sermet Mahallesi’nde yaşayan Gülsüm Doğan şüpheli kaybı gündem olmuştu. 22 Aralık Salı günü annesiyle birlikte dolaşmaya çıkan kadından bir daha haber alınamadı. AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), Gülsüm Doğan’ı arama çalışması başlattır acı haber kısa süre sonra geldi. Peki, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte Müge Anlı son bölüm izle 5 Ocak Salı 2021! ATV ile Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm tek parça HD izle!

Müge Anlı son bölüm izle 5 Ocak Salı 2021! ATV ile Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm tek parça HD izle!

5 Ocak Salı Müge Anlı canlı izle! ATV

5 Ocak Salı Müge Anlı yayını izle! YouTube

Isparta Sermet Mahallesi’nde yaşayan Gülsüm Doğan, 22 Aralık Salı günü annesiyle birlikte dolaşmaya çıktı. Bir süre sonra annesinin yanından ayrılan Doğan, eve geri dönmedi.Ailesi, Gülsüm Doğan için kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan incelemelerde Gülsüm Doğan’ın kent merkezinde dolaştıktan sonra Gökçay mesirelik alanına doğru çıktığı belirlendi. Bu kapsamda emniyet ekipleri ile AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), Gülsüm Doğan’ı arama çalışması başlatmıştı.

Gülsüm Doğan’ın kaybolmadan önceki son görüntüleri bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Doğan’ın elinde bir çanta ile site önünden yürüyerek geçtiği görüldü.

13 GÜN SONRA ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Arama kurtarma ekipleri tarafından devam edilen çalışmaların 13’üncü gününde Gülsüm Dogan’ın cesedi evine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu.

İlk belirlemelere göre elbiselerini serip üzerinde uyur halde AFAD tarafından bulunan Gülsüm Doğan için ekiplerin incelemesi devam ediyor.

Editör: TE Bilisim