TV8’in yemek ve lezzet tutkunlarını cezbeden programı MasterChef 2020’nin finale kalmak için mücadele eden adayları hünerlerini konuşturmaya devam ediyor. Yaptıkları birbirinden lezzetli sunumlarla ilgi çeken yarışmacılar izleyiciler tarafından da merak ediliyor. Bu bağlamda en çok konuşulan adaylardan biri Olan Özgül Coşar’ıın eşi kim, kiminle evli, Emrullah Coşar kimdir ne iş yapıyor gibi sorularla yarışmacının meslek, memleket, yaş-boy bilgileri sıkça araştırılanlar arasında. ‘Özgül Coşar’ın eşi kim, mesleği ne? MasterChef Özgül Coşar’ın doğum tarihi nedir, aslen nereli?’ soruları en çok arananlar listesinde. Özgül Coşar Instagram adresini de aktif olarak kullanıyor. Peki Özgül Coşar’ın eşi kim, mesleği ne? MasterChef Özgül Coşar’ın doğum tarihi nedir, aslen nereli? Merak edilenler haberde.

Özgül Coşar’ın eşi kim, mesleği ne? MasterChef Özgül Coşar’ın doğum tarihi nedir, aslen nereli?

MasterChef’te 16 kişilik ana kadroya kalmaya hak kazanan ve bugüne dek başarılı bir yarışma çıkartan MasterChef Özgül Coşar kiminle evli, aslen nereli? Özgül Coşar kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? soruları merak edildi.

Aslen Sivaslı olan MasterChef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar, 36 yaşında. Bir dönem butik pastane işletmeciliği yapan Özgül Coşar, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun.

Emrullah Coşar ile evli olan Özgül Coşar’ın 2 çocuğu var.

MasterChef Özgül, pastacılık ve ekmekçilik eğitimi de almış. MasterChef 2020’ye İstanbul’dan katılıyor.

Çocuklarının doğum gününü yaparken kendisinin organize ettiğini ve o zamanlarda içindeki yemek aşkını keşfettiğini söyledi.

Kendini bildi bileli mutfakta olduğunu söyleyen Özgül Coşar, hızlı olması ve mutfakta koordine olması nedeniyle avantajlı olduğunu iddia etti. MasterChef’e katılmasını kızı teşvik etmiş.

MasterChef’te, humus ile birlikte yaprak pirzola servis ettiği ilk turda Mehmet şef ile Somer şefin evet oyları ile sonraki tura geçmişti. Başarılı bir yarışma sergileyen Özgül Coşar, pasta ve hamur işlerinde de kendisine oldukça güveniyor.

Özgül Coşar’ın Instagram hesabı; @ozgulcosar

SAKM tiyatro bölümünde de eğitim alan ve Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nda tiyatro eğitimini ikinci sınıfta bırakan Özgül Coşar, düğün davet organizasyonu koordinatörlüğüne başlayarak iş hayatına atılmış;  2009 yılında TÜYAP Kitap Fuarı’nda karşılaştığı ‘Butik Pastacılık’ kitabının hayatına yön verdiğini ifade etmiştir.

Kitaptan öğrendiklerini, gıda mühendisi kimliği ve mutfağa olan ilgisi ile sevdiği işi yapmaya başlayarak, yakınlarından aldığı destek ile mutfağın bir parçası olmaya karar veren Özgül Coşar, önce bazı workshoplara katılmış; ardından da MSA’da Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimi almıştır.

Bir dönem butik pastane işleten Özgül Coşar, şu anda çalışmadığının fakat mutfağın onun için bir tutku olduğunu ifade ediyor.

Editör: TE Bilisim